Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Ο κ. Ιατρού, δήμαρχος Κερατέας

σκίτσο του Σπ. Δερβενιώτη

Δυστυχώς έχουμε κι αυτά....Ο κ. Σταύρος Ιατρού δήμαρχος της Κερατέας που υποστηρίχθηκε από το Συνασπισμό αποφάσισε ότι δεν ανήκει σ' αυτόν....ευτυχώς δηλαδή! Η επιλογή του να συμμετέχει σε όμιλο με χρυσαυγήτικες προεκτάσεις δηλώνει έναν άνθρωπο που δεν έχει καμμιά σχέση με την Αριστερά... ως που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος;; Για το λόγο αυτό η Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής εξέδωσε το ακόλυθο Δελτίο Τύπου:


Θα περιμέναμε από τον κ. Σταύρο Ιατρού Δήμαρχο Κερατέας ο οποίος αναδείχθηκε μέσα απο το χώρο της αριστεράς και ως πρώην μέλος του κόμματος μας να είχε μια άλλη αντίληψη για την πολυπολιτισμική κοινωνία, αφού με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την ημερίδα με θέμα: «πολυπολιτισμικότητα και κοινωνική συνοχή», που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Κερατέας την οποία συνδιοργανώνουν, ο Δήμος Κερατέας μαζί με το περιοδικό «PATRIA» και ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ» με κεντρικούς ομιλητές τους, Μάκη Βορίδη, Βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ, Δημήτρη Ζαφειρόπουλο εκδότη εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος», Χρίστο Γούδη πρόεδρο Ιδρύματος «Ιων. Δραγούμης», Σκιπίων Αποστολάκη μέλος Πατριωτικού Κύκλου και…..ο Δήμαρχος, Σταύρος Ιατρού. Είναι γνωστό οτι ο κ. Σταύρος Ιατρού προσπαθεί να αποδείξει στην κοινωνία της Κερατέας, απ’την προεκλογική περιόδο των Δημοτικών εκλογών και μετά, οτι δεν εχει καμία σχέση με το Συνασπισμό, αντίθετα τον χρησιμοποιεί οταν και οπου χρειάζεται αριστερή ταυτότητα.


7/02/09
Γραφείο Τύπου Ν.Ε Συνασπισμού Αν. Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

69 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τυχοδιωκτισμός του κ. Ιατρού δεν έχει όρια!!! Ο αμοραλισμός στο υπέρτατο μεγαλείο του. Είναι προκλητικό υποθέμενοι αριστεροί με δημοκρατικές ευαισθησίες να εκολάπτουν το αυγό του φιδιού που λέγεται φασισμός. Ντροπή για τον δημοκρατικό κόσμο της Κερατέας και παράδειγμα προς αποφυγή αποτελεί ο "δημορκάτης" κ. Ιατρού και τα περί αυτού εξαπτέρυγα όπως ο Γραμματέας του Πατριωτικού Κύκλου κ. Σωτήριος Ιατρού άλλο ένα φασιστοειδές.

αστυάνακτας είπε...

Έτσι είναι τα αυγά του φιδιού εκκολάπτονται εκεί που δεν τα περιμένεις....αλλά μάλλον θα πρεπε να το περιμένεις από τέτοιους τύπους που χρησιμοποιούν την Αριστερά ως σκαλοπάτι ν΄ανέβουν

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΤ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΕΟΛΑΙΣ ΠΧ ΑΡΘΡΟ 16.ΕΠΙΣΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24 ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ .ΝΤΡΟΠΗ!!!!

αστυάνακτας είπε...

σ. ανώνυμε
Αυτά είναι μάλλον γνωστά και οι χορευτικές κινήσεις που κάνουν κάποια μέλη του Συνασπισμού που ανήκουν στην τοπική Αυτοδιοίκηση ερήμει και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου του κόμματός του πρέπι να κοπούν. Είναι αδιανόητο να μην διαθέτουν την απλή λογική και εμείς να μένουμε ξεκρέμαστοι....Κι άλλα να γράψεις σ. ανώνυμε αν ξέρεις για τον κ. Ιατρού...

κόκκινο μπαλόνι είπε...

μα τον ακούσατε σήμερα στο "Κόκκινο";
Του πήραν συνέντευξη ο Κυρίτσης και ο Τσεκερης και νομίζω τον ξεφτύλισαν αρκούντως!
Ήταν προκλητικότατος, αυτοαναιρούμενος όλη την ώρα. Τη μια έλεγε ότι απλά τον στήριξε ο ΣΥΝ (και όχι ότι ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΝ), την άλλη ότι στην εκδήλωση εκπροσωπούσε τον ΣΥΝ.
Τους φαντάζομαι να τους έχει ανέβει η πίεση με αυτά που άκουγαν από τον Ιατρού, αλλά μια χαρά του τα είπαν.
Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σταύρος Ιατρού σοκάρει με τις αμφιλεγόμενες συμπεριφορές του. Να σας θυμίσω ότι έχω υπήρξε πολιτευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς και των Οικολογικών Κινημάτων, ότι ενώ δηλώνει χωρίς πτυχία ότι είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος καταπάτησε στον Εθνικό Δρυμό του Σουνίου Δημόσια Δασική και Αναδασωτέα περιοχή και έχτισε παράνομα χωρίς άδεια της Πολεοδομίας ένα εξοχικό. Τέτοιες συμπεριφορές αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Τώρα μετά από την απίστευτη ξεφτίλα που έχει υποστεί στον αριστερό χώρο προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει στηρίγματα για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος και την επόμενη τετραετία στην Κερατέα. Αυτό είναι όλο. Ξεπουλάει την ιδεολογία του, τα πιστεύω μιας ολόκληρης ζωής για την «καρέκλα» δημάρχου. Για αυτόν δεν έχει πλέον σημασία αν ο πολιτικός φορέας που θα τον στηρίξει είναι η δημοκρατική και πολύπαθη αριστερά ή φασίστες τύπου Λεπέν.
Ποτέ άλλοτε δήμαρχος της Κερατέας προερχόμενος ακόμα και από το χώρο της Δεξιάς δεν τόλμησε να κάνει κάτι αντίστοιχο. ΠΟΤΕ. Με την συμπεριφορά του έχει εξοργίσει τους πάντες, σε όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου που πιστεύουν στα ιδανικά της δημοκρατίας. Οφείλουμε όλοι όσοι πραγματικά αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Αριστεροί και θιασώτες της Δημοκρατίας να αντιδράσουμε άμεσα και αποφασιστικά. Διότι, πολύ φοβάμαι ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και η πόλη της Κερατέας έρχεται αντιμέτωπη με νέα διλλήματα και φόβους καθώς εμφανίζονται στο προσκήνιο νοσταλγοί του ολοκληρωτισμού όπως ο ακροδεξιός σύμμαχος του, κύριος Σωτήριος Ιατρού. Το κακό δεν αρκεί μόνο να ξορκίζεις με λόγια οφείλεις πρώτα από όλα να το πολεμήσεις με ευπρέπεια και μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει ο νόμος.

Ανώνυμος είπε...

σε περιοδεια μελων του συριζα τις προηγουμενες βουλευτικες εκλογες στην κερατεα ακουσαμε απο ντοπιους οτι τι μιλατε εσεις για το αρθρο 24 για τα δαση αφου ο δικος σας ο ιατρου ειναι αντιθετος με τις επιλογεσ του συριζα και προσπαθουσαμε να μαζεψουμε τα αμαζευτα δυστιχωσ!να που καταντανε οι παραγωντες και ανευ αρχων αριστεροι

Ανώνυμος είπε...

Ωραία μαζευτήκατε τα κοράκια για να θάψετε τον Ιατρού. Τυχοδιώκτης δεν είναι ο Ιατρού αλλά οι υπόλοιποι δήμαρχοι που στηρίζεται στην Αν.Αττική. Με τον Ιατρού έχω μιλήσει και έχω συζητήσει αρκετές φορές θέματα Περιβάλλοντος και θεωρώ κατάπτιστη την στάση σας. Ο άνθρωπός αυτός είναι πρωτοπόρος, στο έργο του και απορώ με την στάση σας. Τα εσωκομματίκά και ειδικότερα ο εμφύλιος στην Αν. Αττική που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτά που πληρώνει και όχι την ιδεολογία του ή τις πράξεις του. Πολύ λυπαμαι για την αριστερά που διώχνει τόσο άξια στελέχη και το λέω αυτό ενώ δεν είμια κάτοικος Κερατέας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε περίεργοι να δούμε πόσους ακόμα πληρωμένους κομπάρσους χρησιμοποιήσει ο κ. Ιατρού για να μας αποδείξει ότι δεν αποτελεί μια γραφική καρικατούρα της πολιτικής. Να είσαι καλά κοπέλα μου εσύ και ο πολιτικός σου μέντορας.

αστυάνακτας είπε...

@πρωτελευταίο Ανώνυμο
Δεν ανατιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου...Τα πράγματα είναι απλά...Ο κ. Ιατρού συμμετέχει με τον Βοριδη σε συζήτηση για τους ξένους, συμμετέχει στον Patria που είναι ακροδεξιό και χρυσαυγήτικο παρακλάδι...ο κ. ιατρού δεν έχει καμμιά σχέση με το Συνασπισμό....Το κακό για μας είναι ότι θα έπρεπε να το είχαμε προβλέψει....

αστυάνακτας είπε...

Τέτοια εκκολαπτόμενα αυγά του φιδιού πρέπι να τα τσακίζεις.....

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι γραφεται για τον Κκ ΙΑΤΡΟΥ δεν μπορει να περιγραψει την διαταραχη του : Ψυχολογικη, Κοινωνικη μα κυριως ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει μεγαλη συγγενεια αναμεσα στην δραση του Ιατρου και του Μανωλεα (γνωστου χαφιε του Μανιαδακη).Και οι δυο ξεκινησαν απο την αριστερα και κατεληξαν φασιστες.Ο ενας δολοφονηθηκε απο την ΟΠΛΑ , ο αλλος ελπιζουμε να αποβληθει απο την ΚΕΡΑΤΕΑ σαν ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΣΤ. ΙΑΤΡΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ......ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΣΤ. ΙΑΤΡΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ......ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?/??????/

Ανώνυμος είπε...

Έχεtε απόλυτο δίκιο αλλά η αιτία είναι ότι οι άνθρωποι που ήταν απλά κλόουν της πολιτικής και τα παιδιά της σφαλιάρας "μεθούν" τόσο πολύ από την εξουσία όταν την καταλαμβάνουν που στη συνέχεια καταφεύγουν σε ένα σωρό μπαλαρινισμούς για να επιβιώσουν πολιτικά. Ο κύριος Ιατρού άρχισε να στροβιλίζεται επικίνδυνα ένεκα της αλαζονείας του. Όμως η αλαζονία της εξουσίας όμως πληρώνεται ακριβά και αυτό έπαθε ο κ. Ιατρού. Καλά να πάθει. Του αξίζουν τα χειρότερα πέρα από τη χλεύη μας.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι βλέπω έχει ανάψει για τα καλά η κουβέντα και καλό θα ήταν οι σύντροφοι της Κερατέας που τον γνωρίζουν καλά και ξέρω ότι διαβάζουν όλα όσα γράφονται εδώ να συμβάλλουν στη σχετική συζήτηση. Θα ήταν καλό όλοι να καταθέσουν τις απόψεις τους

αστυάνακτας είπε...

Βρε παιδιά έλεος βάλτε ένα διακριτικό να καταλαβαίνουμε τι συζήτηση γιατί με το ανώνυμος και ανώνυμος άρχισα να ζαλίζομαι....
βεβαίως να καταθέσουν τις απόψεις τους οι σ. της Κερατέας...να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αν και η απόφαση του κ. Ιατρού να συναγελάζεται με Βορίδη κλπ είναι καθαρότατο , μαύρο φασιστικό πράγμα.....

Ανώνυμος είπε...

ο πρωην συντροφος ιατρου ηταν εκπληκτικος στο κοκκινο.Ηπε οτι οι καλεσμενοι του επεισαν καποιος νεολαιους να μην τσακισουν καποιους τσιγγανους.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΕΥΑΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΛΕΓΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

θαυμαστε τον κ. Ιατρου και τους "συμμαχους" του στη σελιδα του ελευθερου κοσμου, αυτους που...... "θ΄αλλαξουν" τον κοσμο.!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΑΤΡΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΑΙΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ /ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΛΠ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – Πρώτα οι Έλληνες
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ - Πρωτα η Κερατεα

Συμπτωση??????? η...........??

αστυάνακτας είπε...

Αμ έχω ακούσει για δημάρχους μας για Πασοκφιλίες....αλλά για φασιστοφιλίες;; Επιτέλους και στα δύο ας καταλάβουν τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι πρώτα είναι αριστεροί και μέλη του ΣΥΝ ή του ΣΥΡΙΖΑ (αν και ποτέ δεν περέκλινε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ,,,μόνο του ΣΥΝ) ότι αυτά τελειώσανε...Είναι πολύ απλό ..ας κάνουν θαρραλέα την όποια επιλογή τους κι ας μη κρύβονται πίσω από αριστερές φρασεολογίες...Λίγο θΑΡΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

σ. νομίζω οτι είστε σκληροί με τον Σταύρο Ιατρού ας ακουσουμε πιο προσεκτικά την συνεντευξη του στο κόκκινο μήπως και αλλάξουμε γνώμη γιαυτόν.

μπείτε στη σελίδα του ραδιοφώνου στο
http://www.left.gr/iatrou.mp3

Ανώνυμος είπε...

ακούσαμε την συνέντευξη του κ. Ιατρού στο κόκκινο και θα θελαμε να μας πει ο κ. Ιατρού εάν στο πάνελ είχαν καλεστεί οι μετανάστες μιας και η συζήτηση τους αφορούσε.

Ανώνυμος είπε...

ας μπουμε συντροφοι στα φασιστικα blog να δουμε πως βριζουν τον συν και σιγονταρουν τον ιατρου.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.Στην συνεντευξη του στο κοκκινο τι ειπε γιατι τον ακουσα.ε οχι να τον λυπηθουμε τωρα πολιτικο προσωπο χρονια ηταν και με εμπειρια!!

αστυάνακτας είπε...

@asterix
Νομίζω ότι δε διαιολογείται με τίποτε ο κ. Ιατρού....δεν αντιλαμβάνομαι τι κοινό έχει με τη χρυσαυγητική λογική του Βορίδη και των άλλων....και κάθεται στο ίδιο τραπέζι....για να συζητήσει για τους μετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

μαλλον πολυ ασχοληθηκαμε με τον πρωην συντροφο ιατρου.Διστυχως εχουμε πολλους ακομη στη τοπικη αυτοδιοικηση δημαρχους και επικεφαλεις που δρουν με περιεργες λογικες οτι μπορουν να καλουν οποιον θελουν και να λενε οτι θελουν χωρις καμμια συλλογικη δραση
παρα μονο παραγωντιστικα.ο λεουτσακος τι λεει??μηπως πρεπει ναπαντησει?σαν υπευθυνος για την τοπικη αυτοδιοικηση του συν!

αστυάνακτας είπε...

@τι να πούμε.....
όντως ασχοληθήκαμε πολύ με τα φαιά...ας κοιτάξουμε τα άλλα "αυτοδιοικητικά στλέχη " που πρασινοαλοιθωρίζουν....να ξεκθαρίσουν κι αυτοί με ποιον είναι να τελειώνουμε....άντε να ησυχάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Σ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ : ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ . ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ, ΥΠΟΥΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ , ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΕΡΓΑ:"ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ"

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΚΑΝΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ..... ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΝΝΟΗΘΗΚΕ.... ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ.... ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑ.........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ 105.5 ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΙΑΤΡΟΥ Ο ......ΜΙΚΡΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ ΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΕΛΗΞΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ 31/12/2008)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!!!!!!!!!!! ΕΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .....ΣΤΑΥΡΟ.....ΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Α. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1984 Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ) ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑ . ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΔΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ........ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΤΙΚΗ!!!!!!!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ... ΚΑΙ ΜΗ..........ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ . ΑΠΛΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.....ΦΤΩΧΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώνω την φωνή μου με την δική σας και εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τις απαράδεκτες πολιτικές ενέργειες του Δημάρχου Κερατέας κ. Ιατρού και πρώην μέλους του Συνασπισμού. Ως κάτοικος Κερατέας είναι οργισμένος με την συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο και δηλώνω κατηγορηματικά ότι όσα ειπώθηκαν από τον ο κ. Ιατρού δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ποτέ στην Κερατέα δεν υπήρχαν και ούτε υπάρχουν ακροδεξιοί στο βαθμό που περιγράφει αυτό το αριστερό μίασμα και πολύ περισσότερο μεταξύ της νέων. Αναντίρρητα ο εν λόγω πολιτικός έχει εντρυφήσει πλήρως στην γερμανοφασιστική προπαγάνδα και είναι βέβαιο ότι πρότυπο του αποτελεί ο Γκέμπελς.
Σε ότι αφορά το φερέφωνο του κ. Σωτήριο Ιατρού είμαι σε θέση να δηλώσω ότι το ανδρείκελο αυτό που φέρεται κατά δήμαρχο Κερατέας να είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως αναληθές. Ο κ. Σωτήριος Ιατρού σύμφωνα με το ΛΑΟΣ είναι Γραμματέας του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ και ουδέποτε είχε καμία σχέση με το Κίνημα. Λυπούμαστε για το κατάντημα τους μιας και η ψηφοθηρία έχει και τα όρια της. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του δημοκρατικού κόσμου της Κερατέας.

Ανώνυμος είπε...

Αστυάνακτα, πως μπορούμε να αναρτήσουμε μια πραγματική αφίσα της φαιστικής εκδήλωσης; Αρκετοί Κερατιώτες μπαίνουμε και διαβάζουμε τα σχόλια. Καλό θα ήταν ώστε ο οποιοσδήποτε να γνωρίζει για τι ακριβώς μιλάμε. Αποτελείς το κυριότερο αντικείμενο συζήτησης στην περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει ας μπει στο ΦΟΡΟΥΜ της Πατριωτικής Νεολαίας του ΛΑΟΣ για να καμαρώσει τους "δημοκράτες" φίλους μας http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=13131&p=127733 ή διαφορετικά στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ για να δει φωτογραφίες της εκδήλωσης http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1932&Itemid=1

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια πόσοι από εσάς ήταν στην εκδήλωση στην Κερατέα; Πόσοι είστε κάτοικοι της Κερατέας; Καθώς εγώ ήμουν παρών στην εκδήλωση, σας ενημερώνω πως στο ακροατήριο υπήρχαν όλες οι απόψεις και ο διάλογος ήταν και ελεύθερος και κυρίως ουσιαστικός. Τόσο πολύ σας ενοχλεί η άλλη άποψη; Τι είδους δημοκράτες είστε; Μήπως η Κερατέα και το Πολιτιστικό Κέντρο "ανήκουν" στον ΣΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ουτε η Κερατεα ουτε το Πολιτιστικο ανηκουν στον Συνασπισμο, αλλα για απαντησε μας ποιοι εκπροσωπησαν ονομαστικα ..... και ποιους πολιτικους χωρους? Διοτι γενικα και αοριστα......... ο καθενας που ηταν εκει μεσα, δεν εκπροσωπησε παρα μονο τον εαυτον του.... και μαλλον απο την φωτογραφια που ειδα, μπορω να διακρινω κατα κυριο λογο οπαδους της συγκεκριμενης ρατσιστικης ιδεολογιας. Διεκρινα λοιπον ανθρωπους που βριζουν τους Αλβανους το βραδυ στην πλατεια , χωρις επιχειρηματα και το πρωι τους εκμεταλλευονται στα αμπελια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΙΑΤΡΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ.......ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ PATRIA?ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ "ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ εγκάθετε του Ιατρού. Ο τρόπος και μόνο που γράφεις αποδεικνύεις ότι είσαι ένας πληρωμένος κομπάρσος που ούτε πήγες στην εκδήλωση ούτε και έχεις ιδέα του τι ακριβώς λέχθηκε σε αυτή την φασιστική ημερίδα. Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι για παράδειγμα ο Γουδίς που είναι και καθηγητής τρομάρα του, το παράκανε με τα ρατσιστικά ανέκδοτα του για τους μαύρους τους εβραίους και τους Αλβανούς. Ενώ αυτός που ξεσάλωσε ήταν ο περίφημος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ο φασίστας Ζαφειρόπουλος. Αν λοιπόν κύριε εγκάθετε ήσουν εκεί υποτίθεται θα ξέρεις πολύ καλύτερα από εμάς που συνειδητά δεν συνομιλούμε με τους φασίστες τι είπε.
Θα πρέπει να ντρέπεται ο κ. Ιατρού για τους υποτακτικούς του που βάζει να γράφουν εξ ονόματος του. ΙΑΤΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. Αν φοράς παντελόνια κατέβα στις επόμενες εκλογές για Δήμαρχος και θα δεις τι θα πάθεις.
Όσο για το άλλο το κολόπαιδο που είναι και Γραμματέας του Πατριωτικού Κύκλου ας πάει να βρει καμία δουλειά μιας και μέχρι σήμερα η μαμάκα του τον ταΐζει τον χαραμοφάη. Όταν θα βγάλει κανά φράγκο με τον κόπο και τον ιδρώτα του τότε να έρθει να μας ξαναμιλήσει για πατριωτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που ήσουν στην εκδήλωση για πες μας κανένα όνομα!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Συνασπισμό ήταν ο Κλάδης και ο Γιώργος Ιατρού και ο Μπίταρχας από την Πλάκα, από την Νέα Δημοκρατία ο Κουτσουνάκης Μιχάλης και ο Αργύρης που ήταν υπασπιστής του Σαρτζετάκη και παλιά ήταν ΠΑΣΟΚ και τώρα το γύρισε στη Νέα Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

κύρια, κύριε
ως τι παρευρέθηκες στην εκδήλωση, ως φίλη,ος ή ως δημοκράτης κάτοικος Κερατέας;
Και επειδή μας ρωτάς πόσοι είμασταν στην εκδήλωση, σου απαντάμε δε θα μπορούσαμε να είμασταν εκεί με τους συγκεκριμένους ομιλητές.
Βέβαια στις Ταβέρνες της Κερατέας θα μπορούσαμε να περάσουμε ευχάριστα, που πιθάνόν να πήγατε και εσείς μετά την εκδήλωση και καλά κάνατε, όμως για να δώσουμε άλλοθι πολυπολιτισμικότητας....λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Ιατρού που λιγο καιρό ακόμα θα δημαρχεύεις, διότι δήμαρχος δεν υπήρξες ποτέ. Αν σου βαστά έλα να αναμετρηθούμε εδω μέσα στα ίσα. Ξέρω ότι πολύ καλα ότι διαβάζεις αυτά που γράφονται. Αν σου βαστά έλα....

Ανώνυμος είπε...

Από τα σχόλια "θα δεις τι θα πάθεις" και "θα σε κανονίσουμε" είναι προφανές πως οι αυτο-αποκαλούμενοι "δημοκράτες", μόνο δημοκράτες δεν είναι. Αλλά όταν η δημοκρατία πέφτει στα χέρια των ανθρώπων του υποκόσμου, αυτό συμβαίνει. Και το λέω χωρίς καν να ξέρω τον Ιατρού, ο οποίος (για όσους δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση το λέω) εξέφρασε απόψεις αντίθετες με αυτές άλλων στο πάνελ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε μας έκανε τελικά την τιμή ο κ. Ιατρού και απάντησε. Δεν κρατήθηκες και πολύ. Μα καλά δεν ντράπηκες; Δεν έχεις τσίπα επάνω σου; Μπορούσες να δώσεις απλά το πολιτιστικό και μέχρι εκεί. Τι το ήθελες να συμμετάσχεις; Μα καλά είναι δυνατόν να τα ξεπουλάς όλα για μερικά κουκιά;

αστυάνακτας είπε...

Συντρόφια πάω στο συνέδριο...θα τα πουμε σύντομα με νεώτερα που θα μάθω να σας πω

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω εδω και μερες ολα τα σχολια για την πρωτοφανη εκδηλωση που πραγματοποιηθηκε στην πολη που γεννηθηκα.Και λεω πρωτοφανη, γιατι για ολους εμας που ζησαμε τα παιδικα μας χρονια πριν τη χουντα και κατα τη διαρκεια της, δεν εχουμε απο τοτε βιωσει ξανα εναν ανομολογητο φοβο, διαχυτο παντου,ενα κατασκοπευτικο κλιμα,γεματο καχυποψια,που διαπερνουσε ολες τις κοινωνικες μας σχεσεις, μια καθημερινοτητα γεματη αναπαντητα "γιατι" απο τους γονεις μας.Δυστυχως ο νυν δημαρχος της πολης μου μου ξαναθυμισε αυτα τα βιωματα.Ερχεται αυτη η εκδηλωση να εντεινει το ηδη βαρυ κλιμα κοινωνικης ανασφαλειας εξαιτιας του μεγαλου προβληματος - για τον τοπο- των σκουπιδιων.Θελω δηλαδη να πω οτι δεν εφτανε ο φοβος να γινουμε ενας μεγαλος σκουπιδοτοπος,πρεπει να φοβομαστε και τον ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ελεος δημαρχε Μην μας κανεις να νιωθουμε οτι ""φιλοξενουμαστε" οπως "φιλοξενουντε" κατα την γνωμη σου και "αλλες" φυλες ανθρωπων-κατοικων της πολης μας.

αστυάνακτας είπε...

Προτείνω τα εξής:
Να κάνουμε ανάρτηση για το δήμαρχο κερατέας πάλι βάζοντας ολοκληρωμένα τα ζητήματα για τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πως τα βλέπουμε ως κόμμα....όποιος σύντροφος θέλει να προσφέρει στοιχεία ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail astyanakta@gmal.com.
όλοι μαζί να κάνουμε προτάσεις εν όψει του συνεδρίου αλλά και της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θέλουμε τη τοπική αυτοδιοίκηση...τα στελέχη μας να κόψουν το παραγοντιλίκι....έτσι όλοι μαζί να διαμορφώσουμε προτάσεις...
Περιμένω σχόλια για τις προτάσεις

promitheas είπε...

σωστα φιλοι. Ας μιλησουμε, να καταθεσουμε προτασεις για να τελειωνουμε με τα φαινομενα "ιατρου" που ταλανιζουν την αριστερα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΛΑΔΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ,ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΡΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΕΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΡΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ........ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΥ ... ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λέτε για τον Κλάδη αλλά το παίζει και ο ίδιος Συνασπιστής. Να μην μιλήσουμε για τα άλλα που βούιξε όλο το Λαύριο και αναγκαστήκανε να τον μεταθέσουν και καλά σε καλύτερο πόστο. Αντε μην ανοίξω το στόμα μου. Οπότε έχουμε και λέμε στην φασιστικ΄'η εκδήλωση ήταν α)Κλάδης, β)Γιώργος Ιατρού, γ)Γιαννούλης δ)Αργύρης Γίαννης, δ) Μπίταρχας από τηην Πλάκα άλλος συνασπιστής αυτός. ε) Κουτσουνάκης Μ. και ένας ακόμα αριστερός φαρμακοποιός στο Λαύριο που μένει στην Πλάκα. Καλό είναι όσοι γνωρίζουν ποιοι ήταν σε αυτό το χουντογλέντη να μας πουν

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

συντροφοι απο οτι φαινεται ειμαστε ολοι απο την ανατολικη αττικη τελικα πρεπει να χτυπηθει ο παραγωντισμος απο οπου και αν προερχεται.δεξια και σοσιαλδημοκρατικα κρυφοκοιτανε αρκετοι δικοι μας οχι μονο δημαρχοι αλλα και επικεφαλης κινησεων που με τις ομαδουλες τους παραγωντιζουν και λοξοκοιτανε στο πασοκ.τι προτεινετε να κανουμεμεις που τιμαμε τις αποφασεις του συνεδριου μας και πιστευουμε σε αριστερες ριζοσπαστικες δημοτικες κινησεις ?

αστυάνακτας είπε...

να περάσουμε σε δράση...να ενδυναμώσουμε το ΣΥΡΙΖΑ καιστην Ανατολική Αττική και να είμαστε έτοιμοι μ' ένα ριζοσπαστικό ψηφοδέλτιο να περάσουμε στην αντεπίθεση....

Ανώνυμος είπε...

Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είναι ναζιστές και φασίστες; Μπορείτε να μου φέρετε κάποιο σχετικό κείμενο ή δήλωση για να το αποδείξετε; Ή μήπως επειδή ανήκουν σε αντίθετο από το ΣΥΝ πολιτικό χώρο είναι ναζιστές και φασίστες;

αστυάνακτας είπε...

Δε θα κάτσω να σου αναλύσω το ποιό ν του Βορίδη...έχουν ειπωθεί τόσα γι αυτόν....Οι αντιλήψεις του όμως για τους μετανάτες είναι γνωστές....

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ κύριε, δεν θα μπούμε καν στον κόπο να σας αναλύσουμε τα αυτονόητα, δηλ. περι φασιστικού κειμένου κλπ, όμως θα περίμενα τεκμηριωμένη τοποθέτηση απο τον κ. Ιατρού, τι τον οδήγησε πραγματικά να συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ (στη συνέντευξη του αναφέρει οτι συνεργάζεται γενικά σε τοπικό επίπεδο με τους υποστηρικτές του ΛΑΟΣ)παρά να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε τετοιου είδους εκδηλώσεις, μας υποτιμάτε κύριε και τώρα και οταν συνδιοργανώνατε μία ακροδεξιά ημερίδα, που στο κατω-κατω εκείνοι τη δουλειά τους έκαναν και κάνουν, εσεις τι κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ......... ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ!!!!!!!!! ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ .... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ? Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ( ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ!!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ....ΘΕΟ!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ κύριε, δεν θα μπούμε καν στον κόπο να σας αναλύσουμε τα αυτονόητα, δηλ. περι φασιστικού κειμένου κλπ, όμως θα περίμενα τεκμηριωμένη τοποθέτηση απο τον κ. Ιατρού, τι τον οδήγησε πραγματικά να συνεργαστεί με το ΛΑΟΣ (στη συνέντευξη του αναφέρει οτι συνεργάζεται γενικά σε τοπικό επίπεδο με τους υποστηρικτές του ΛΑΟΣ)παρά να προσπαθούμε να αποδείξουμε γιατί δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε τετοιου είδους εκδηλώσεις.Μας υποτιμάτε κύριε και τώρα και οταν συνδιοργανώνατε μία ακροδεξιά ημερίδα, που στο κατω-κατω εκείνοι τη δουλειά τους έκαναν και κάνουν, εσεις τι κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ Γ. ΙΑΤΡΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ .ΤΩΡΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΤΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

λεω συντροφοι οτι πρεπει να προσεχουμε σαν αριστερα τι βαζουμε μεσα στις οργανωσεις μας και τι κραταμε ενω εχουμε σοβαρες ενδειξεις για πολιτικες συμπεριφορες συντροφων.εμεις αφησαμε τον ιατρου να δρα οπως δρα .τοσα χρονια ετσι δρουσε ο ιατρου ας μην ξεχναμε τι ψηφιζε μεσα στο νομαρχιακο συμβουλιο και τραβαγαμε τα μαλλια μας.αριστερα χωρις συλλογικοτητα δεν υπαρχει.ρωτησε ποτε τον συν ποτε του γιατι να το κανει τωρα που ειχε αποστασιωπ απο την οργανωμενη συν δραση,υπαρχουν και αλλοι παραγωντισκοι και σε αλλους δημους στο χερι μας ειναι στις επομενες εκλογες οι επιλογες μας να ειναι δημιουργια ριζοσπαστικων δημ κινησεων ,με συλλογικες δρασεις συνελευσεις ανοικτες .τερμα οι αιωνοιοι επικεφαλεις και αιωνιοι παραγωντες στην πολη

αστυάνακτας είπε...

Ξέρεις σ. πόσοι δρουν χωρίς να ρωτήσουν ποτέ την οργλανωση, πόσοι δρουν σαν παράγοντες;; Είτε αυτοί έχουν στο κεφάλι τους "Εθνικά ιδεώδη", είτε κεντροαριστερές απόψεις...οι παράγοντες είναι παράγοντες....Δείτε τι έγινε στην Ελευσινα με τον εκεί"δήμαρχό μας". Κατηγορείται από πολλούς ότι άνοιξε το δρόμο για την εγκατάσταση νέων μονάδων των Ελληνικών Πετρελαίων....Δείτε το http://www.xpolis.blogspot.com/ για να καταλάβετε στάση...Μόνο με τη συλλογικότητα για την εξυπηρέτηση του κεντρικού στόχου, της ενότητας της Αριστεράς θα έχουμε αποτελέσματα....Μπροστά μας είναι οι δημοτικές εκλογές...από σήμερα ν αδημιουργήσουμε παράταξη που θα διεκδικήσει θέση στο Δήμο κερατέας...ας ξεκινήσουμε σ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτεροι φασίστες από εσάς που θέλετε να απαγορεύσετε τον διάλογο για τα θέματα που δεν σας αρέσουν (π.χ. λαθρομετανάστευση) δεν υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΠΟΙΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ . ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ !!!!!!!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ .... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι βαστάζοι του κ.Σ. Ιατρού θα περιμέναμε να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουν.
1.για θέματα οικολογίας ας μας πουν πιο άλλο δημοτικό συμβούλιο εκτός της Κερατέας έχει πάρει ομόφωνη απόφαση υπερ της αναθεώρησης του άρθρου 24.
2.ας μας εξηγήσουν γιατί ο κ. Σ.Ιατρού ήταν υπέρ του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρησης απορριμμάτων μέχρι τη στιγμή που χωροθετήθηκε ΧΥΤΑ στην Κερατέα.
όσον αφορά τον ΣΥΝ Αν. Αττικής οι εγκυρες πληροφορίες μας λένε οτι, ποτέ δεν έδωσε στήριξη στη Δημοτική Παράταξη "ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΑΤΕΑ" όπως "ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" γιατί ο ίδιος ο κ.Σ. Ιατρού δεν το επιθυμούσε και ετσι τους έβγαλε απο τη δύσκολη θέση να απολογηθούν για τις πράξεις του.
το μόνο κόμμα που έδωσε επίσημη στήριξη στην παράταξη του κ. Σ.Ιατρού είναι οι οικολόγοι πράσινοι στηρίζοντας τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Γ.Π.
μετά τη θλιβερή του παρουσία στο ραδιοφωνο "στο κόκκινο" δεν άφησε καμία αμφιβολία οτι ο κ. Σ. Ιατρού δεν έχει καμία σχεση με την αριστερά και δίνει την εντύπωση οτι για να κρατήσει την καρέκλα του δημάρχου είναι ικανός να κάνει τα πάντα.
οι δε παρουσιαζόμενοι ως μέλη του ΣΥΝ στην Κερατέα,έχουμε να πούμε οτι δεν τους έχουμε γνωρίσει ποτέ ουτε σε εκδηλώσεις του ΣΥΝ,ουτε σε κομματικές δραστηριότητες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ Χ.Υ.Τ.Α.ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ . ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ (ΑΝΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ). ΠΑΛΙΕΣ .. ΑΛΛΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αποκλειστικα και μονο το οτι εχετε τοσο παθος με τον ιατρου και οι ριπες λογου που εχετε σταζουν τοσο χολη σας προδιδει , οτι δεν μπορειτε με αλλο τροπο να σταθειτε απεναντι στην προσωπικοτητα του .

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (20) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (129) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)