Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

μια βαθυστόχαστη ανάλυση από την ηγεσία του ΚΚΕ

Θέλω ν' αγιάσω μα δεν μ΄αφήνουν......
Συνεχίζει το επίσημο ΚΚΕ την αρθρογραφία του μέσω Ριζοσπάστη (25/1/2009) ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ....Μάλιστα για να καταλάβει κάποιος τη σημασία που δίνει πέραν των αστείων σχολίων που παραθέτει σε άλλες σελίδες και δεν σηκώνουν κριτική......δύο ¨βαρυσήμαντα" άρθρα των Δ. Γόντικα και Μ. Μαίλη (αργότερα θα ασχοληθεί ο αστυάνακτας με το άρθρο του Μαίλη θέλει και προσπάθεια να καταλάβεις τη βαθυστόχαστη ανάλυση του Μ. Μαίλη)....Άρθρα ιδεολογικοπολιτικού προσανατολισμού (λέμε τώρα...) που θέλουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους....Το πρώτο άρθρο με τον μακρόσυρτο και πομπώδες τίτλο "Το λόγο τώρα έχουν οι αγωνιστές που σέβονται και τιμούν τις αγωνιστικές παραδόσεις, τις αξίες και τους σκοπούς του εργατικού και λαϊκού κινήματος" (ουφ τελείωσε) ο Δ. Γόντικας εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας αποσπάσματα από ομιλία του Τσίπρα στο Σπόρτιγκ λέγοντας: Να, ένα δείγμα αδίστακτης στάσης που εκφράζει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΝ, προφανώς αντιγράφοντας τους μεγαλύτερους σε ηλικία καθοδηγητές.....(τι λες βρε παιδί μου μόνος σου το σκέφτηκες αυτό;;;)
"Σε πρόσφατη ομιλία του
(σημ Ο Α. Τσίπρας) είπε ανάμεσα σ' άλλα.
«Ειλικρινά θλίβομαι γιατί ένα ιστορικό κόμμα έχει μια ηγεσία κατώτερη των περιστάσεων στην ιστορική επίσης συγκυρία που διανύουμε», και απευθύνεται «στους αγωνιστές του ΚΚΕ, στους χιλιάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες (...) για μια αριστερά ενωμένη, δυνατή, μαχητική, απειλητική για το σύστημα». Αααδίστακτε Τσίπρα .......και πιο κάτω αναφέρεται στον Γλέζο ...ως επιστρατευμένο.....
"Οι οπορτουνιστές μπορεί να εξελίσσονται, να ανανεώνονται ηλικιακά, να προσαρμόζονται στις καταστάσεις αλλά δεν αλλάζουν ούτε κατά κεραία στις αντιλήψεις και πρακτικές." άτιμοι οπορτουνιστές που άλλους τους ανεβάζετε και άλλους τους κατεβάζετε.....Σε όλες τις μάχες με τον οπορτουνισμό το ΚΚΕ έβγαινε νικητής. Μάχες ονειρεύεσαι αλλά στις πραγματικές μάχες η γεσία του ΚΚΕ έκανε παρελάσεις και κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ
Και καταλήγει στις αιτίες του "παραλογισμού καιτου τυχοδιωκτισμού του ΣΥΡΙΖΑ για αυτή τη τακτική του"...Ακούσατε...ακούσατε εν συντομία:
Φταίει η δημοσκοπική του κατρακύλα
το δεύτερο η εκλογική πίεση
το τρίτο η εξάντληση της σημαίας της Ενότητας της Αριστεράς...
και εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κάνει αυτοκριτική για το Μάαστριχτ που το ψήφισε μαζί με ΝΔ, Πασοκ και ΛΑΟΣ πριν 17 χρόνια(αλήθεια δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε στο ΛΑΟΣ θα κολλήσουν;;)
και συνεχίζει:Η αριστερά των «κινημάτων και της ριζοσπαστικής οικολογίας» όσο κι αν υψώνει τους τόνους δεν μπορεί να κρύψει το συμβιβασμό της και τα όριά της.
Να κυνηγάει τα συμπτώματα της καπιταλιστικής κρίσης και βαρβαρότητας και κάθε φορά περιστασιακά και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα, για παράδειγμα, της προστασίας των ελεύθερων χώρων, ή της δημιουργίας ελεύθερων χώρων δεν πρόκειται να λυθεί όσο η γη είναι εμπόρευμα. Αλλά εδώ το ζήτημα καίει.
Οπότε αναμένεται τίμιοι αγωνιστές το σοσιαλισμό για να υπερσπιστείτε τους ελεύθερους χώρους....Έως τότε ας χτίσσουν όλοι Μία από τις τελευταίες φράσεις του Γόντικα κρύβει πολλά
"Οι νέες μάζες που μπαίνουν στον αγώνα, και ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες, θα δώσουν και σε αυτή τη φάση τη λύση.
Θα υπερασπιστούν το ΚΚΕ αλλά και το μέλλον του κινήματος"
αλήθεια κινδυνεύει το ΚΚΕ κι από ποιους ;; από τον ΣΥΡΙΖΑ ;;;έλα μωρέ τώρα, αφού έχετε κερδίσει όλες τις μάχες....γιατί τέτοιος πανικός;;;;μήπως κινδυνεύει από κάποιους που ενόψει του συνεδρίου είπαν κάποια πράγματα;;; Και αν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τον ΣΥΡΙΖΑ και την δημοσκοπική του κατρακύλα....γιατί τέτοιος πανικός μετά την συγκέντρωσή του στο Σπόρτιγκ.....Δεν ξέρω αν υπάρχει δημοσκοπική κατρακύλα όπως λέει ο Γόντικας....αλλά ιδεολογική και σεχταριστική κατρακύλα της ηγεσίας του ΚΚΕ υπάρχει.....Και δεν τη συμμερίζονται πολλές φορές ούτε τα μέλη του......γι αυτό εκείνα εφευρίσκουν άλλα επιχειρήματα για να διαφοροποιηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ...αν Ο ΣΥΡΙΖΑ δώσει απάντηση σ' αυτά τα απλά μέλη, στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους, είμαι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να τα κρατήσει σ΄αυτή τη σεχταριστική πολιτική....και αν νομίζουν μερικοί ότι η μη απαντησή μας ως τώρα ήταν και νίκη..... τους λέμε ότι τέρμα η ανοχή στην παραχάραξη , αποσιώπηση, καιροσκοπική ανάλυση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.....Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελείται από κάποιους οπορτουνιστές που σκάνε να τα βρούνε με το ΠΑΣΟΚ...είχε πολλές ευκαιρίες να το κάνει και δεν το έκανε...πόσο μάλλον τώρα...Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελέιται από αριστερούς που η σκέψη τους τους οδηγεί στο μονόδρομο της ενότητας της Αριστεράς....Αυτόπου φοβάται η ηγεσία του ΚΚΕ και το διατυμπανίζει με όλους τους τρόπους.....ας το καταλάβουν εμείς την ενότητα δεν την έχουμε χαρτί προς χρήση αναλόγως .....την ενότητα την πιστεύουμε και παλεύουμε γι αυτή....όχι με φαντάσματα μέτωπα που περιλαμβάνουν Ζουράρη και Κανέλλη....τους δικού μας του ΠΑΜΕ, τις δικές μας της Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδας, την ΠΚΣ, και άλλα παραπήγματα των ΚΟΒ του ΚΚΕ.....

8 σχόλια:

kraftwerkvs είπε...

αστυάνακτα επειδή κοντός ψαλμός αλληλούια σου έυχομαι να βγεί με αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ γιατί αλλιώς πραγματικά θα δοκιμάσεις μεγάλο σοκ στην ζωή σου, όταν θα δείς τον ΣΥΝασπισμούλι στην συνκυβέρνηση με την Πασοκάρα άλλα να σου πω δίκιο έχεις και συ , με τις μαλακίες που κάνει το ΚΚΕ και με την μυρωδιά φορμόλης που έχει , αλλά καλύτερα με την φορμόλη παρά με εξαπατημένος και εξαπατών.(Να σου πω την αλήθεια, ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον κατα ανάγκη, αλλά γενικά καλύτερα με τους κομμουνιστές, και μην εξαπατάσε ο ΣΥΝ έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό όσο ο Χοντρός-Λιγνός με την πυρηνική επιστήμη.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXA kai 3ana XAAAAAAAAAAAAxaxaxaxa x a!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=979316&lngDtrID=244

saltatempo είπε...

Αγαπητέ φίλε παρακολουθώ την προσπάθεια σου και της απόψεις σου για την ενότητα της αριστεράς και πρέπει να σου πω πως με βρίσκουν σύμφωνο.
Δεν έχει σημασία η αφετηρία του καθενός στην προσέγγιση της αριστεράς
αφού τα προβλήματα και η σκληρή πραγματικότητα είναι για όλους ίδια.
Θεωρό αδιανόητο να μην μπορεί όλος ο κόσμος της αριστεράς να κατάληξη σε
20 κοινά αιτήματα και να τα παλέψει πληθυντικά.
Για μένα όμως που από το 1974 έως το 1990 ήμουν στέλεχος στο ΚΚΕ
είναι απόλυτα κατανοητό ότι η παθογένεια του δεν του επιτρέπει να κάνει έστω αυτό το αυτονόητο βήμα.
Για το ΚΚΕ υπάρχουν κάστρα που είναι κλεισμένοι οι καλοί και οι απέξω
είναι όλοι κακοί και το χειρότερο από όλα μια πολιτική ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Ο κάθε αριστερός έχει την δική του ευθύνη στην ενότητα δεν χρειάζεται να χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός και οι φίλοι του ΚΚΕ ας αναρωτηθούν αν τους αρκεί και τους αρέσει αυτή η εικόνα.
Είναι κουτοπόνηρο να σε περιμένουν στη γωνία να κάνεις το λάθος,
λάθη όμως δεν κάνουν μόνο όσοι κοιμούνται.
Και στο κάτω κάτω εγώ θέλω μια αριστερά που δεν θα μου εξασφαλίσει μόνο την μετά θάνατο ζωή, αλλά όσο ζω και αναπνέω που να με πάρει.
Αλλιώς θα ήμουν στην εκκλησία πια είναι η διάφορα άλλωστε.
Κατά συνέπεια η ενότητα θα έλθει με πολιτικούς όρους και όρους συσχετισμών, όχι για να έχει κάποιος το πάνω χέρι αλλά για να είναι πλειοψηφικές η απόψεις περί ενότητας.
Παρακολουθώντας τον διάλογο που έχεις ανοίξει με κάποιους φίλους
Πιστεύω πως χαλάς λάθος την φαιά ουσία σου, αυτά δεν γίνονται με το ζόρι ούτε με ένα ling πετυχαίνεις την ενότητα.
Ο διάλογος προϋποθέτει τουλάχιστον δυο και από ότι φαίνεται κάποιοι δεν είναι έτοιμοι για αυτόν.

Με εκτίμηση Δημήτρης Θ

αστυάνακτας είπε...

@KraftWerk
Στη ζωή μου έχω υποστεί πολλά σοκ....ελπίζω ότι αυτό δεν θα το υποστώ....είναι άλλες οι εποχές...αν γίνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αυτός που ξέρω...κάτι θα έχει αλλάξει...τουλάχιστον κάποιος τώρα μου ζητάει την άποψή μου....αν πάψει να μου τη ζητά δεν είναι ανάγκη να είμαι ΣΥΡΙΖΑ.....επομένως αυτό το κόλπο με τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ξεχάστε το όσο περνά από τα μέλη του ΣΥΝ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ....Την μυρωδιά της φορμόλης την απεχθάνομαι...και ούτε νοιώθω εξαπατημένος ούτε εξαπατών....τώρα αν εσύ διαλέγεις να πας με την μυρωδιά της φορμόλης...πρόσεχε....μπορεί να μην είσαι ακόμη πτώμα...αλλά σύντομα μπορείς να γίνεις..πάντως είσαι σε ακροατήριο και βλέπεις το χοντρό και λιγνό να κάνουν διάλεξη πυρηνικής επιστήμης...Ο ΣΥΝ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ ότι είναι κομμουνιστικό κόμμα...έχει στις γραμμές του όμως κομμουνιστές....
ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου...

αστυάνακτας είπε...

@ Ανώνυμος
κι εγώ ΧΑ ΧΑ και τι θα βγει μ΄αυτό;;

αστυάνακτας είπε...

@Saltatempo
Πολύ καλή η παρέμβασή σου...Χωρίς την ενότητα η αριστερά δεν είναι τίποτε...ας το καταλάβουν οι μοναχοί του ΚΚΕ...κι αν δεν το καταλαβαίνουν τώρα θα το καταλάβουν αύριο....

Unknown είπε...

Αστυάνακτα,καλησπέρα.
θα με βρήσκεις στο νεο μπλοκ
taspa-taspan-taspa.blogspot.com.
ΔΊΟΡΘΩΣΈ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.

Sissi Soko είπε...

Πολύ σωστά Αστυάνακτε! Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που θα το καταλάβουν θα μεγαλώσουν, θα γεράσουν, θα πεθάνουν χωρίς να προχωρήσει η κοινωνία και στο μεταξύ θα γεννηθεί μία καινούργια γενιά που πάλι τα ίδια λάθη θα κάνει.
Ο ΣΥΝ δεν έχει καμιά σχέση με το κομμουνισμό αλλά το ΚΚΕ σάμπως έχει;
Μου φαίνεται ότι η ιστορία με τους οπορτουνιστές και τους "πιστούς" συνεχώς επαναλαμβάνεται...
Ή κάνω λάθος;

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (20) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (129) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)