Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Redfly planet . Ένα αντικομμουνιστικό ιστολόγιο



Δεν είχα διάθεση ν΄ ανοίξω διαδικτυακό πόλεμο με τους όψιμους χρήστες των πληκτρολογίων που προέρχονται από το λεγόμενο ΚΚΕ.  Αλλά δεν τους κάνω τη χάρη να θεωρήσουν ότι τους φοβάμαι κιόλας. Έως χθες κάποιοι λίγοι κυκλοφορούσαν στο δίκτυο και τώρα κάποιοι περισσότεροι που το ανακάλυψαν στιγματίζουν τους εχθρούς του κόμματος, είτε είναι εσωτερικοί είτε εξωτερικοί και έχουν ξεσαλώσει. Δεν είχα λοιπόν τη διάθεση έως που έπεσα σε  ιστολόγιο που αυτοαποκαλείται  «Redfly planet ,κομμουνιστικό ιστολόγιο ενημέρωσης.» Συνηθισμένος ως παλαιός μπλόγκερ (από το 2008) μπήκα να διαβάσω κάποιες αναρτήσεις του. Βρέθηκα προ εκπλήξεως όχι τόσο για την ιδεολογική ταυτότητα και την ανάπτυξη της γραμμής του κόμματός τους, λογικό στο δημοκρατικό σοσιαλισμό θα επιτρέπουμε να λένε τις απόψεις τους, αλλά για το ύφος των απαντήσεων τόσο σε φίλους του ΚΚΕ, σε μέλη, αλλά και σε αντιπάλους, ή αναγνώστες.

Σταχυολογώ σχόλια αντιγράφοντάς τα από την ανάρτηση: Aλ. Τσίπρας: Διαπιστευτήρια ικανότητας στην αστική διαχείριση και «καλή αρχή» με Σόιμπλε  modesto ”…συναντηθηκε και πηρε πιπες σε αυτον…”, “…καταρχην ξεπουλησε αυτα που σου αραδιαζε και τον πιστεψες, εσυ καιτο υπολοιπο 27% για αντισταση και τα αλλα ψεματα.αν δεν το ειδες ουτε και τωρα εισαι κλινικη περιπτωση και τελειωμενη.” Και πάλι ο ίδιος“…α να χαθεις κρυε!!!! ποτε ρε ζαμπουνη πηραμε πιπες στους κινεζους; εμεις τους τα χωνουμε δεκαετιες…” “…ΞΑΝΑ ΑΙΝΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…” κάποιες προτάσεις από σχόλια-απάντηση σε ιδεολογικά αντίπαλο με το ΚΚΕ κόμμα.

Πάμε παρακάτω! Σε ανάρτηση «Mάλλον άδικα κατηγορείται ο εργατικός αγώνας ,Μαρέσει που ο εργατικός αγώνας επαναστατεί ,όταν του λένε ότι γράφει μόνο άρθρα ενάντια στο ΚΚΕ;;;»  χαρακτηρίζονται οι φίλοι του ΚΚΕ που εκφράζουν διαφορετική άποψη. Σταχυολογώ πάλι σχόλια: kk13 Ιανουαρίου 2013 - 1:40 μ.μ. «Δεν ξέρω αν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά η βλακεία συνδυασμένη με αντιΚΚΕ μένος είναι ασυναγώνιστη!» πάλι για τον Εργατικό Αγώνα σε άλλη ανάρτηση το φοβερά ιδεολογικό σχόλιο του modesto9 Ιανουαρίου 2013 - 6:42 μ.μ. χαρα στο κουραγιο αυτων που καθησαν και διαβασαν ολο αυτο τον εμετο. ενα (1) τσουτσεκι απο αυτα τα θρασιμια θελω να εχει τα αντερα και να βγει με την φατσουλα του, να δουμε ποιος φωστηρας ειναι. (ο modesto  και οι άλλοι βέβαια του ιστολογίου κρύβονται, ακόμα και σε ανθρώπους που υπογράφουν με το ονοματεπώνυμό τους και τους προκαλούν),μια ζωη κουκουλα και χαφιεδισμος, να υπενθυμισω τι μοιρα περιμενει τους χαφιεδες, επισης οτι ενω τον χαφιεδισμο των χρησιμοποιουν οι αστοι, ΠΟΤΕ κανενας χαφιες δεν ειχε καλο τελος. τον εφτυναν και τα αφεντικα του στο τελος και τον πεταγαν στα σκουπιδια.
Για να μην πολυλογώ. Οι συντάκτες των αναρτήσεων και οι σχολιαστές, όχι όλοι είναι αλήθεια με κάποιους εχουμε συζητήσει πολύ στο δίκτυο,  δημόσια και κλατ’ιδίαν και είναι ενδιαφεροντες άνθρωποι. Κάποιοι συγκεκριμένοι περνούν σε μια εναγώνια διαδυκτιακή «αντεπίθεση», τώρα που ανακάλυψαν ότι το δίκτυο μπορεί να μην είναι και κακό με στόχο όχι να επιχειρηματολογήσουν, αλλά να βρίσουν, να επιτεθούν προσωπικά σε ανθρώπους, να προκαλέσουν.  Αυτό που λένε, ότι εκπροσωπούν τη Κομμουνιστική ιδεολογία η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται διαμετρικά αντίθετη μ΄ αυτούς, την προσωπικότητα και το ύφος τους.  Όλοι όσο εκφράζουν μια διαφορετική άποψη κατακεραυνώνονται λασπολογούνται και απειλούνται.
Είναι φανερό η κυρίαρχη γραμμή του ΚΚΕ που υποστηρίζουν οι κκ του συγκεκριμένου ιστολογίου αποδέχεται πλέον «κομμουνιστές» τέτοιου είδους. «Κομμουνιστές» που δεν υπερασπίζονται καν τη γραμμή του κόμματος, αλλά μεταφέρουν τους μύχιους πόθους τους για το τι θα κάνουν στο σοσιαλισμό,  (στρατόπεδα συγκέντρωσης για σωφρονισμό απαντάνε σε κάποιον αναγνώστη τους) τι θα κάνουν με τις διαφορετικές απόψεις. Στην πραγματικότητα το αντικομμουνιστικό αυτό ιστολόγιο δεν θέλει διάλογο, θέλει γενικό σιωπητήριο και αυτολιβάνισμα της γραμμής του ΚΚΕ.
Να λέμε την αλήθεια. Το ΚΚΕ είχε πάντα στη γραμμή του ανθρώπους που δεν καταλάβαιναν από θεωρία, αλλά ήταν λίγοι και τουλάχιστον πάσχιζαν να μάθουν. Τώρα παράγιναν πολλοί και εκφράζουν την επίσημη γραμμή. Αυτό θα πει στροφή στην ποιότητα. Και μιας και μιλήσαμε για στροφή. Η στροφή του ΚΚΕ προς τον Ζαχαριαδισμό και  σταλινισμό επισήμως, χρειάζεται ανθρώπους σαν τον modesto , τους poe, kk ,tassos, yok-yok.(και μένω σ’ αυτούς). Μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορά τους  οδηγεί «νομοτελειακά» στο περιθώριο το κόμμα τους, όχι γιατί δεν έχουν δίκιο σε πολλά που λένε, αλλά ο τρόπος τους,  συγκινεί όλο και λιγότερους.
Τέτοιες ασυνάρτητες επιθέσεις είχα και στο δικό μου μπλογκ. ( Βλ. «Φλωρίνης Πιπεριάς»)  Είμαι συνηθισμένος από τέτοιες επιθέσεις και βέβαια μπορεί να ξαναγίνουν. Μετά από σκέψη, διέγραψα τα σχόλια τους στην ανάρτηση για τον Γρηγορόπουλο. Αλλά μόνο για εκείνη την ανάρτηση.
Εδώ θα τους αφήσω να εκτεθούν, να εκτονωθούν!
Ας τους μαζέψει η ηγεσία του ΚΚΕ. Τους κάνουν κακό. Αλλιώς θα εκτίθενται όλοι μαζί για ττο ύφος τους.

18 σχόλια:

ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ είπε...

θα συμφωνησω μαζι σου τυποι στυλ μοντεστου κτλ μονο κακο κανουν στο ΚΚΕ αλλα και στην αριστερα γενικοτερα! Απο προσωπικη αποψη το μπλογκ αυτο(redflyplanet) το μονο που αποδυκνειει ειναι το ΚΚΕ πλεον καταστεφει καθε μυαλο οσο υγιες και να ηταν! Δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια κλικα (σεχτα) που κρατανε τον αριστερο κοσμο εγκλωβισμενο σε μια λογικη ηττοπαθειας που περιμενουν την επανασταση για να κινηθουν! Μια προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι το ΚΚΕ γνωριζει γα το σαιτ μαλλον και το εχει δημιουργησει το ιδιο (με εντολη σε επαγγελματικα του στελεχη) ωστε να προσβαλει οποιον ορθωνη οποιαδηποτε διαφωνια ! Αυτο δειχνει και τη λογικη που διακατεχει τη σημερινη ηγεσια τυ κομματος που ειναι: οποιος δε λεει ΖΗΤΩ Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ(και οχι ο κομμουνισμος) θεωρειται εχθρος και πρακτορας! Κατι ακομα για αυτους που γραφουν αποδυκνειουν οτι μονο κομμουνιστες δεν ειναι αφου προσβαλλουν τοσο ευκολα ανθρωπους ως πρακτορες χαφιεδες βλακες κτλ γιατι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δ

Ανώνυμος είπε...

ΦΣΔ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η ιδεολογική και πολιτική φτώχια που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο μέρος των αυτοαποκαλούμενων κομμουνιστών οπαδών του κκε,είναι ενσυνείδητη επιλογή της ηγετικής ελιτ του περισσού.Αφού αποδυνάμωσε το κόμμα τις τελευταίες δεκαετίες απο κάθε υγειές και αγωνιστικό σκεπτόμενο μέλος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις,κατάφερε να δημιουργήσει ενα εσμό απο φανατικούς οπαδούς που δεν διαφέρουν απο τους χούλιγκανς των γηπέδων.Μόνο με άτομα τέτοιας ποιότητας και επιπέδου,που το μόνο προσόν τους είναι η τυφλή υποταγή στην ηγεσία,μπορεί η νομενκλατούρα του περισσού να είναι ήσυχη για τις καρέκλες της.Σε περιόδους όμως βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης όπως η σημερινή,η τακτική αυτή μαζί με τον σεχταρισμό και την επιστροφή στην άκριτη σταλινολαγνεία,έχει ολέθρεια αποτελέσματα,που τα αποτελεσματά της είναι ήδη πολύ ορατά.Η περιθωριοποίηση του κκε θα συνεχιστεί και το πιθανότερο είνα να καταλήξει μια θλιβερή γκρούπα σαν αυτές που αφθονούν στον χώρο και δεν έχουν καμμιά απήχηση και παρέμβαση στο λαικό κίνημα.

Ανώνυμος είπε...

εισαι λίγο για πέταμα ρε συ
είναι λογικό να μη συμφωνείς σε τίποτα με το μπλογκ που σκυλοβρίζεις ακριβώς γιατί συμφωνείς με το ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι με το ΚΚΕ
τι να πω; εκτός αν το κάνεις για τις εντυπώσεις
Α! διάβασα σε ένα άλλο σχόλιο στο μπλογκ σου που έγραφες ότι θέλεις συνεργασία με τους ΚΚΕδες και όχι με την Παπαρήγα
τους ΚΚΕδες τους ρώτησες;;; λες και θέλουν
καλό είναι να μη γράφουμε αρλούμπες πείσε με επιχειρήμτα ενάντια στο ΚΚ αν μπορείς, όχι με λάσπη ρε συ

Ανώνυμος είπε...

SDGSGF

Φλωρίνης Πιπεργιάς είπε...

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Υπάρχει κάτι να φοβηθεί κανείς από την Αριστερά στην Ελλάδα; Με ποιο τρόπο είμαστε ριζοσπαστικοί; Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μου, δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα.
ΦΠ: Να κεράσω τώρα πορτοκαλαδίτσα φίλε τοτεμιστή του ΣΥΡΙΖΑ ή μετά; Στις παραπάνω αράδες διάβασες πουθενά για "λογιστικό έλεγχο του χρέους", "καταγγελία" ή ΕΣΤΩ "επαναδιαπραγμάτευση" των μνημονίων, που κατά καιρούς έκανε σημαίες ο Τσίπρας; Και που να διαβάσεις και το υπόλοιπο κείμενο της ομιλίας του Τσίπρα στο ινστιτούτο Brookings στις ΗΠΑ, έτσι όπως τη δημοσίευσε η "ΑΥΓΗ" και την οποία παραθέτω πιο κάτω.

Για όσους δεν κατάλαβαν, οι "κινδυνολόγοι" είναι οι απανταχού Δεξιοί και μια ζαβή μερίδα καπιταλιστών που θεωρούν τους ΣΥΡΙΖαίους "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ" (μεγάλη η χάρη των συριζαίων να τους αποδίδονται τέτοια παράσημα) στους οποίους δίνει διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης ο Τσίπρας! Ενώ εκεί που (τολμάει και) λέει "Αριστερά" εννοεί το πάλαι ποτέ "ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ" που συσπειρώθηκε τυχοδιωκτικά στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την κατεδάφιση του μνημονιακού γκρουπούσκουλου του Μπένι.

Πιο ευρωλιγούρης και εθελόδουλος δεν μπορούσε να εμφανιστεί ο Τσίπρας. Αρκετά όμως, ως εδώ.
Δες όλη την ομιλία εδώ http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=745527
Να θυμάσαι αυτά που κάνεις είναι λογοκρισία και στρουθοκαμηλισμός. Απάντησε αν έχεις άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Αστυανακτα δυστηχως σε πολλα αυτα που λενε εχουν δικιο και μπορει οντως να μην μπορουν να το βρουνε με τον τροπο που μιλανε αλλα εμεις πρεπει να κοιταξουμε τα χαλια μας γιατι μπορει να πειραμε 27%και μπορει να παρουμε και 47%ετσι που ξεφτιλιζεται ο λαος αλλα η συνεργασια μας και με το διαβολο(που για μενα προσωποποιειται με τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ)θα μας καταντησει σε λιγο νεο ΠΑΣΟΚ!Οι μαρξιστες εχουμε γινει μειοψηφεια στη βαση μας(ακουω απιστευτες αρλουμπες απο ατομα που μας ψηφισαν πρωτη φορα)και δεν βλεπω να εχουμε καλο τελος.Σορρυ για το υφος αλλα στον χωρο μας η ελευθερια λογου ειναι αδιαπραγματευτη ειμαι Μαρξιστης αριστερος και παρα πολυ απογοητευμενος απο την πορεια μας με 27%και δεν οργανωνουμε κανενα εργατικο κοινωνικο αγωνα απλα βγαζουμε ανακοινωσεις συμπαραστασης σε αγωνες που οργανωνει το ΠΑΜΕ (αγροτες-ναυτεργατες)ετσι συντροφοι αλλαγη δεν ερχεται.......ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω το σχολιο μου να μην εχει δημοσιευθει επειδη δεν το εχεις δει ακομα και να μην κοπηκε στην προεγκριση γιατι αλλιως παρααρμενιζουμε στραβα.......ο απογοητευμενος μαρξιστης(προς το παρον επιβατης ακομα του ονειρου της κυβερνησης της αριστερας αλλα ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και οχι λαμογιων της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΣΟΚ)

Ανώνυμος είπε...

αντε γεια αστειανακτα το 27%τελικα μας εκανε κακο οι αριστεροι ανθρωποι που ακολουθουμε τον συριζα δεν θα αφησουμε τον χωρο της ριζοσπαστικης αριστερας σε κουμασια σαν και εσενα ουτε στα λαμογια του πασοκ που μυριστηκαν εξουσια και τους δεχτηκαμε με ανοιχτες αγκαλες....στο γραφω να το διαβασεις εσυ γιατι διαπιστωσα οτι,οτι δεν σου αρεσει το πνιγεις και μετα μιλας για σταλινισμο....δεν χρειαζομαστε τετοια λαμογια να γλυφουν τον αλεξη τωρα που παρεκλινει πρεπει να τον τραβηξουμε στον ισιο δρομο

TRASH είπε...

Θα σε παρακαλέσω να σοβαρευτείς.
Άνθρωπος που ανήκει σε κομματικό χώρο, που εκτός των άλλων έχει δηλώσει με κάθε επισημότητα πως ,μετά το 1990 ο στόχος του είναι "η εξάλειψη του κομμουνισμού" (http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html), είναι προφανές πως κανένα δικαίωμα δεν έχει να κρίνει το ποιός είναι "κομμουνιστής" και ποιός όχι. Και αυτό είναι μόνο ένα ενδεικτικό. Γνωρίζεις πως μπορώ να σου βρω πλήθος ευθέως αντικομμουνιστικών άρθρων και αντιλήψεων από τον τύπο και τα μπλογκ του κομματικού σου φορέα. 1 στα 10 τα κρατάω αρχείο (αν προλάβω, γιατί είστε και λαλίστατοι)
Ας βάλεις το "αντικομμουνιστόμεστρο" λοιπόν στους "συντρόφους" σου, και όποιος βρεθεί λειψός, ας του ασκήσεις κριτική.
Δεν θα επανέλθω (κατά πάσα πιθανότητα). Σε θεωρώ αρκετά έξυπνο άνθρωπο για να γνωρίζεις και με με ποιούς πήγες, και ποιούς άφησες. Οπότε ελαφρυντικό "αφέλειας" δεν υπάρχει κανένα.
Υ.Γ.
Το να χρεώνεις σχόλια αναγνωστών στους συντάκτες του ιστολόγιου, πως το βρίσκεις;
Υ.Γ.2
Τα χαιρετίσματα μου στην Λάτσαινα, τον Ομπάμα, τον ΣΕΒ, τον Σόρος, τους επίτροπους της ΕΕ, το ΝΑΤΟ (που αν δεν "αυτοδυαλυθεί" πρώτα η χώρα μας θα πρεπει να παραμείνει εκεί εσαεί, την Χίλαρυ, τον Δασκαλόπουλο προσφάτως, και όλους τους άλλους "συντρόφους" σου.
Να είσαι όμως έντιμος!
Με τους κομμουνιστές (και την εργατική τάξη συνολικά) είσαι απέναντι.
Η παραδοχή της πραγματικής σου θέσης είναι εκ των άνευ όρος για να απαιτήσεις τον σεβασμό των αντιπάλων σου.
Το θαρραλέο εχθρικό στρατιώτη τον σεβόμαστε όλοι. Αυτόν που προσπαθεί να αντιγράψει τις στολές μας για να μας την φέρει πισώπλατα, κάπως τον λέμε.
Έστω και αν ο δεύτερος προσφέρει πολύ πολυτιμότερες υπηρεσίες στην παράταξη του...

αστυάνακτας είπε...

Θα θελα να ζητήσω συγνώμη για τη μεγάλη καθυστέρηση της δημοσίευσης των σχολίων.Προβλήματα προσωπικά μ'ανάγκασαν να μην ασχοληθώ επισταμένως με το ιστολόγιο. Εχουν δημοσιευθεί όλα τα σχόλια που μου στειλαν όπως θα δείτε ο καθένας σας. Προχώρησα στην προέγκριση των σχολίων γιατί εκ του εξωτερικού δημοσιεύονταν σχόλια που δεν είχαν σχέση με τις αναρτήσεις και την πολιτική. Μόλις θα πάψουν να μου 'ρχονται τέτοια ανήθικου περιεχομένου σχόλια θα επαναφέρω την άμεση δημοσίευση. Οι συχνές αλλαγές που έχουν γινει στη blogspot δυσκολεύουν την παρακολούθηση.
Ευχαριστώ και ζητώ πάλι συγνώμη. Θα είμαι ιδιαιτέρως προσεκτικός και θα παρακολουθώ τα σχόλιά σας το επόμενο διάστημα.

TRASH είπε...

Μην ζητάς καμμία συγνώμη, τώρα μπορείς να είσαι ήσυχος πως τα σχόλια δεν θα τα διαβάσει κανείς. Εγώ όμως θα επανάλαβω κάποιες ερωτήσεις που έμειναν αναπάντητες:
-Ένας δηλωμένος (το έχω ήδη τεκμηριώσει) αντικομμουνιστής σαν εσένα, ως τι ακριβώς μιλάει;
-Η έκφραση «το λεγόμενο ΚΚΕ», τι ακριβώς σημαίνει; Πώς είσαι εσύ «κομμουνιστής» (-και καλά), μέλος ενός κόμματος που έχει ομολογημένο σκοπό «την εξαφάνιση του κομμουνισμού», και δεν είναι το ΚΚΕ;
-Τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με την ανάρτηση; Ακόμη και αν είχες δίκιο, θα σήμαινε πως στο redfly κάνουμε την δουλειά σου, εξασθενίζοντας προς όφελος του δικού σου κόμματος το ΚΚΕ. Οπότε προς τι η πρεμούρα σου; Μήπως τελικά σε ενοχλεί το ξεγύμνωμα που τρώτε από το συγκεκριμένο ιστολόγιο, αλλά δεν θέλεις να αναφερθείς σε αυτήν;
-Είναι ή δεν είναι, τουλάχιστον προβοκατόρικο να χρεώνεις τα λεγόμενα των σχολιαστών, στους συντελεστές ενός μπλογκ, που γνωρίζεις ποιοί είναι;
(τα ψευδώνυμα των συντελεστών του redfly υπάρχουν σε εμφανή θέση στο μπλογκ και αυτοί που αναφέρεις δεν συγκαταλέγονται σε αυτούς)
-Είναι δεν είναι προβοκατόρικο να χρεώνεις στο ΚΚΕ ένα μπλογκ το αναφέρει σε περίοπη θέση:
«- Δεν εκφράζονται επίσημα το ΚΚΕ ή άλλες οργανώσεις που συνδέονται σε οποιοδήποτε βαθμό μ' αυτό και ως εκ τούτου το ΚΚΕ (ή οι φίλιες οργανώσεις) δεν φέρει καμμιά ευθύνη για απόψεις που εκφράζονται εδώ.»
Αλλά θα μου πεις πως το περιμένω φιλότιμο και ευθεία αντιπαράθεση από τους οπαδούς ενός μορφώματος που την μία εκθειάζει τον Ομπάμα και την άλλη πηγαίνει στην κηδεία του Τσάβες, που στέλνει τον Λαφαζάνη στις απεργίες και τον Τσίπρα στον ΣΕΒ, και άλλα πολλά, είναι μάλλον ουτόπικη απαίτηση...
Εκ των συντελεστών του ιστολόγιου redfly planet

αστυάνακτας είπε...

ας απάντησω και στις ερωτήσεις σου.
- Αντικομμουνιστής κατ΄εσάς,απλά ειρωνικά το επαναλαμβάνω εδώ. προσπαθείστε να καταλάβετε
- Το "λεγόμενο ΚΚΕ" το λέω εν πλήρη γνώση. Ενα Κομμουνιστικόκόμμα δε μένει σε σεχταρισμούς και ιδεοληψίες όπως εχει καταντησει τωρα το ΚΚΕ. Δεν περικλείνεται στον εαυτό του σε συνθήκες κρίσης. δεν τα λέω εγώ μ'όνο,αλλά και μέλη του κόμματός σας.
-Εκείνο που θέλω να πετυχω είναι
άκρως εμφανές.Επιθυμώ να στρεψω τη συζήτηση σε ουσιαστικάζητήματα και όχι σε ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν σε κομμουνιστές όπως λέτε ότι είστε και θέλω να το πιστευω. Εκτός από σενα κανείς άλλος δεν έχει μεσα στο ιστολόγιο τη σοβαρότητα κι αυτό μ'ενοχλεί πολύ!
-Τα σχόλια του χαμηλοτάτου επιπέδου γραφονται και απόμέλη του ιστολογίου σας. ανετρεξε και θα δεις.
-Το μπλογκ αυτοχρεώνεται στο ΚΚΕ παρά τα όσα λέει. Εκφραζει λέει "τη κομμουνιστική ιδεολογία κλπ.κλπ."
Τη τελευταία παραγραφό σου περί ευθύτητας κλπ.. που λες, την παραβλέπω, απλά γιατί θα επιβεβαιώσω όσα έλεγα πιο πάνω για τα όσα λένε οι συντελεστές του μπλογκ σας, μονο που θα συμπεριλαμβάνει και σένα.

ο μόνος συντελεστής του αστυάνακτα, ο αστυάνακτας

TRASH είπε...

-Όχι φίλε μου, όχι αντικομμουνιστής «κατ’εμάς». Αντικομμουνιστής ως μέλος ενός πολιτικού μορφώματος που κατά το κομματικό του έντυπο έχει εδώ και μία εικοσαετία τουλάχιστον, σαν στόχο «την εξαφάνιση του κομμουνισμού»
(http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=716501)
Για να το δουν και τυχόν αριστεροί (χωρίς εισαγωγικά) ομοϊδεάτες σου που δεν ξέρουν που έμπλεξαν, μια και πιο πολύ την διαβάζω την Αυγή εγώ από εσάς:

«Ο ευρωκομμουνισμός ήρθε λίγο αργά, η κατάρρευση του «υπαρκτού» ήταν ήδη προ των πυλών, και τα (επίσης καθυστερημένα) βήματα που πήγε να κάνει ο Γκορμπατσόφ ξεπέρασαν ακόμα κι εκείνα τα (άτολμα) βήματα που έκανε ο ευρωκομμουνισμός. Το ζητούμενο, στην αρένα της Ιστορίας του τέλους του 20ού αιώνα, δεν ήταν πλέον η εξυγίανση της κομμουνιστικής θεωρίας, αλλά η απόρριψή της...»

Κατά συνέπεια το ποιός είναι κομμουνιστής και ποιός όχι, άσε να το κρίνουν οι κομμουνιστές. Εσύ δεν έχεις καμμία δουλειά με αυτό. Και όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί έχεις ταχθεί στο απέναντι στρατόπεδο με κάθε επισημότητα. Και μην μου πεις καμμία πλακίτσα πως η Αυγή «δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ είναι κομματικό έντυπο. Εδώ εσύ μας λες πως το redfly εκφράζει το ...ΚΚΕ!
-Εσύ παράθεσες πολύ συγκεκριμένα σχόλια. Κανένα από αυτά δεν ανήκει σε διαχειριστή του redfly (κκ, modesto). Ομοίως αργότερα ανάφερες και σειρά από ψευδώνυμα χωρίς να παραθέσεις τα σχόλια τους (poe, kk ,tassos, yok-yok, , modesto), όπου και πάλι οι δύο στους τρεις δεν ανήκουν στους συντελεστές του ιστολόγιου. Φάουλ...
-Αυτοαναιρείσαι με το σχόλιο σου. Λες «-Το μπλογκ αυτοχρεώνεται στο ΚΚΕ παρά τα όσα λέει. Εκφραζει λέει "τη κομμουνιστική ιδεολογία κλπ.κλ....»
Οπότε πρέπει να αποφασίσεις:
Αν παίρνεις στα σοβαρά τις διακυρήξεις του μπλογκ για τον εαυτό του (πως «είναι κομμουνιστικό κλπ...), γράφεις μπούρδες. Αν πάλι δεν τις παίρνεις (όπως φαίνεται από το κείμενο σου), δεν θα έπρεπε και να τις επικαλείσαι...
-Στην τελευταία μου παράγραφο μίλησα με χτυπητά παραδείγματα. Αφού τα διαψεύσεις, χρέωσε μου ό,τι τραβάει η καρδιά σου...
Υ.Γ.
-Σόρυ, αλλά για την καθυστέρηση στην δημοσίευση των σχολίων δεν είσαι πειστικός.
Θα είχα΄όλη την καλή διάθεση να σε πιστέχω εάν όλους αυτούς τους μήνες(!!!!!!) δεν είχες ασχοληθεί με το ιστολόγιο. Βρήκες λοιπόν αρκετό καιρό για καμπόσες αναρτήσεις, αλλά «δεν βρήκες» για να διαβάσεις πέντε(!!!) σχόλια που περίμεναν την προέγκριση....
Μετά άμα σου λέω πως εκνευρίζομαι γιατί θεωρείτε όλον τον κόσμο ηλήθιο, παρεξηγιέσαι...
Υ.Γ.2
-Τι να κάνουμε που εδώ είσαι «ο μόνος συντελεστής»; Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μάθει να δρουν συλλογικά...
Υ.Γ.3
Εγώ πάντως αν αποφασίσω να "αφιερώσω" ανάρτηση στο μπλογκ σου, από λόγους πολιτικής εντιμότητας θα σου στείλω ένα μέηλ για να την δεις....

αστυάνακτας είπε...

χαίρομαι που το redfly είναι ένα ιστολόγιο που δεν χρεώνεται στο ΚΚΕ. Επομένως θα μπορούσε να φιλοξενήσει και δική μου ανάρτηση;Γιατί αντίθετα η Αυγή φιλοξενεί πολλές απόψεις και δεν είναι πλακίτσα. Από πότε κρίνεται η άποψη ενός φορέα από το τι λένε κατά μονας κάποιοι δημοσιογράφοι της Αυγής και όχι τα ντοκουμέντα του κόμματος; και κει συσχετίζεται η κριτική μου με τοιστολόγιόσας. Ενω θελετε να προβάλλετε τις θέσεις του ΚΚΕ καικαλά κάνετε η φρασεολογία και τα επιχειρήματά σας εχουν "αντικομμουνιστική" χρειά. Χωρίς ιδεολογικά επιχειρήματα αλλά μονο χαρακτηρισμούς.
-Δεν ξερω αν είνι ή όχι οι σχολιαστές συντελεστες του ιστολογίου σας. Δεν εντοπίζεται το πρόβλημα όμως στα σχόλια,αλλά καιστην αντιμετώπιση μιας άλλης άποψης αλλά και στις αναρτήσεις σας που αποτελούν έναυσμα για τα σχόλια.
-Δεν σας κατηγορώ που δράτε συλλογικά. Το αν εγω δρω συλλογικά ασε να το κρίνουν οι φίλοι μου,οι σύντροφοί μου,οι συνάδελφοί μου. Εκεί κρίνεται η συλλογικότητα.Είναι επιλογή μου το ιστολόγιο μου, να είναι αποκλειστικά δικής μου ευθύνης.
-Δεν μπορώ να σε πείσω για τη δημοσίευση των σχολίων. Εχεις δίκιο! Δε μπορω να κάνω κάτι γι'αυτό! Αν δεις εβαλα όλα τα σχόλια έως και τις ύβρεις με τις οποίες μου απευθύνεστε.
-Ευχαριστώ για την πρόθεσή σου να "αφιερώσεις" ανάρτηση για το μπλογκ μου. Θα περιμένω το μαιλ σου με χαρά.

TRASH είπε...

Μάλιστα, η "Αυγή" δεν είναι κομματικό έντυπο λοιπόν, ενώ το redfly είναι (παροτι δηλώνει ρητά το αντίθετο), κομματικό μπλογκ...

Το σοβαρόν της αιτίασης αφήνω να το κρίνουν οι αναγνώστες σου...

Το εάν στα υπόλοιπα υπεκφέγεις και δεν απαντάς, το αφήνω στην κρίση των τρίτων που τυχόν μας διαβάζουν.

Μην διατρεβλώνεις ό,τι λέω. Είπα πως ΕΑΝ έιχα πρόθεση να σου αφιερώσω ανάρτηση, θα σε ειδοποιούσα κιόλας. Δεν είπα πως έχω σκοπό να γράψω για σένα ή το μπλογκ σου. Προέχουν άλλες προτεραιότητες (χωρίς παρεξήγηση).

Αφού λοιπόν δεν κατάλαβα σωστά, και το κλέισιμο στο προηγούμενο σχόλιο σου ("ο μόνος συντελεστής του αστυάνακτα, ο αστυάνακτας ")δεν ήταν ειρωνικό για το συλλογικό της συγκεκριμένης δράσης μας, θα μου πεις και σε τι αποσκοπούσε η συγκεκριμένη αποστροφη;

TRASH είπε...

Υ.Γ.
Δεν νομίζω πως σου απευθήνθηκα με κάποια "ύβρη". Η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι σκληρή -πολιτική αντιπαράθεση κάνω εξάλλου-, αλλά βλέπω στα σχόλια μου κάποιον "υβριστικό" ως προς το πρόσωπο σου χαρακτηρισμό. Πολιτικούς έχει αρκετούς. Προσωπικό ούτε έναν, και θα ήθελα να ανακαλέσεις πάνω σε αυτό, τουλάχιστον σε ότι με αφορά.

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (20) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (129) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)