Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Για την κ. Αλ Σαλέχ και τον "εκτσογλανισμό" του κ. Βενιζέλου.

Διάβασα τη καταγγελία  από το Βήμα για τον φραστικό προπηλακισμό που δέχθηκε η κ. Αλ Σαλέχ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήμουν βέβαια μπροστά στη σκηνή που περιγράφεται, αλλά είναι ευκαιρία να πω κάποια πράγματα. 
Πρώτον θεωρώ εντελώς άκαιρα τα χτυπήματα κάτω από τη μέση σε αντίπαλο ποστάροντας φωτογραφίες «γυμνές» της κ. Αλ Σαλέχ. Αυτή η τακτική το μόνο που κάνει είναι να γυρίζει εναντίον όποιου τη χρησιμοποιεί. 
Η κ. Αλ Σαλέχ έχει συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση, έχω κι εγώ αισθανθεί το ύφος της, διαφωνήσαμε, με διέγραψε από το ΦΒ από φίλο και πάει και τελείωσε. Αμ δε,  η κ. Αλ  Σαλέχ αφού εξ΄λυβρισε τους πάντες που διαφωνούσαν με τα μνημόνια πήγε στο ΠΑΣΟΚ κι έπιασε πάγκο για να συντηρήσει το καταρρέον πολιτικό σύστημα.
Ας πάμε όμως στην ουσία η οποία χάνεται ανάμεσα στις  φωτογραφίες.
Η κ. Αλ Σαλέχ έχει μάθει να προκαλεί πολιτικά. Προσπάθησε να δικαιολογήσει τον κ. Βενιζέλο για τον όρο που εισήγαγε  «εκτσογλανισμό» της πολιτικής ζωής από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε άρθρο της στην Athens Voice με τίτλος «εκτσογλανισμός» γράφει: «Οι λέξεις είναι τα όρια του ήθους και του κόσμου μας. Από τις λέξεις κρατιόμαστε. Λέξεις αναζητούμε για να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε ό,τι συμβαίνει» και παρακάτω «Με το άκουσμα της νέας λέξης (από τον Βενιζέλο) όλοι κατάλαβαν ή βρήκαν την έννοια που αναζητούσαν για την ερμηνεία της τρέχουσας κατάστασης.
Για την κ. Αλ Σαλέχ το πρόβλημα της περιγραφής της σημερινής πολιτικής κατάστασης δεν είναι ούτε η φτώχια, ούτε τα μνημνόνια , ούτε η ανεργία, αλλά ο «εκτσογλανισμός» Η Φτώχια, η Ανεργία, τα Μνημόνια δεν είναι λέξεις που κατ’ αυτήν έχουν δύναμη, που περιγράφουν την κατάσταση. Λες και ξεπήδησε ένα κόμμα και διαλύθηκε η πολιτική ζωή του τόπου που πήγαινε καλά. Για την κ. Αλ Σαλέχ δεν έχουν δύναμη οι λέξεις μίζες, δωροδοκίες, αλλά ο εκτσογλανισμός.
Προχωρεί η κ. Αλ Σαλέχ κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του υιοθετώντας τον όρο «εκτσογλανισμός» . Λέει με λίγα λόγια:
Εκτσογλανισμός κατ’ αυτήν το κίνημα «δεν πληρώνω» που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι κι αν συγκέντρωσε πλήθος ανθρώπων οι οποίοι καταλάβαιναν ότι η λαίλαπα των φόρων δε θα σταματήσει ποτέ.
Εκτσογλανισμός και οι παρατεταμένες απεργίες. Το δικαίωμα δηλαδή κάθε εργαζόμενου ν’ αντισταθεί στα μέτρα λιτότητας, στις απολύσεις.
Εκτσογλανισμός και η χειραφέτηση από τα ΜΜΕ μιας ολόκληρης γενιάς, των ηλικιωμένων με συνθήματα ότι ο Τσίπρας θα σας πάρει τα σπίτια, τις καταθέσεις, θα μας κάνει Β. Κορέα, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από το να είμαστε φτωχοί.
Εκτσογλανισμός και η ταύτιση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής εντός κοινοβουλίου με εκείνη της σκληρής νεοφιλελευθερης πολιτικής με το μανδύα της χούντας του Πινοσέτ, ακόμη και εκτσογλανισμός η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίστοιχα το παράλογοπ εγω του κ. Βενιζέλου δεν αποτελεί «εκτσογλανισμό»
Εκτσογλανισμός και η  κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Λαγκάρντ και τα σκάνδαλα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Τι κι αν βοά η κοινωνία; Για την κ. Αλ. Σαλέχ  δε σημαίνει τίπ[οτε.
Εκτσογλανισμός  ακόμη και τα σχόλια εκείνων που για πρώτη φορά έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε μέσω του δικτύου, μην έχοντας τη δυνατότητα να μιλήσουν από τα Μεγκάλα κανάλια.
Εκτσογλανισμός και οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για χάρισμμα χρεών προς τα κανάλια.
Εκτσογλανισμός ακόμη και τα κομματικά έντυπα που δεν συμφωνούν μαζί  τους.
Εκτσογλανισμός και η στάση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που χάνοντας την ψυχραιμία της η κ. Αλ Σαλέχ τον κατηγορεί ως αμόρφωτο και τον Παπαδημούλη ότι παράγει λάθος ήθος.
Και καταλήγει ότι ευτυχώς υπάρχουν αντιστάσεις καθότι βγαίνουμε από τα μνημόνια την επόμενη χρονιά (αλήθεια που το είδε αυτό;) αλλά από τη κοινωνική κρίση αργούμε γιατί βέβαια φταίει ο εκτσογλανισμός του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Αλ Σαλκέχ όπως είπα ξέχασε να πει για:
τον αληθινό και συνεχή εκτσογλανισμό των μιζαδόρων που αποκαλύπτονται σιγά-σιγά και ανήκουν στο χώρο αποκλειστικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. βέβαια ο κ. Βενιζέλος δεν ήταν εξέχον στέλεχος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και δεν γνώριζε τίποτε , ε κ. Σαλέχ;
Τον αληθινό και συνεχή εκτσογλανισμό των δημοσιογράφων που εξίσωναν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Κασιδιάρη. Την απουσία από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης  (ουδέποτε τον αποκαλούν έτσι)
Τον αληθινό και συνεχή εκτσογλανισμό της μονταζιέρας της Συγγρού που παραχαράσσει δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τον αληθινό και συνεχή εκτσογλανισμό της αστυνομίας που γεμίζει αδιακρίτως χημικά διαδηλώσεις καθώς και την ανοχή της στους φασίστες.
Τον αληθινό και συνεχή εκτσογλανισμό του Γεωργιάδη , Φαίλου και Κεδίκογλου.
Τον αληθινο εκτσογλανισμό του αρχηγού της αστυνομίας «κάντε τους το Βίο αβίωτο» στους μετανάστες (εκεί ήλπιζα ότι κάτι θα έχει να πει)
Δε μας είπε τίποτε για την συνεχή απουσία του πρωθυπουργού και των υπουργών από τη Βουλή, τα δεκάδες προεδρικά διατάγματα, οι απολύσεις επί αδίκων, το κλείσιμο εν μια νυκτί  της ΕΡΤ, η φρασεολογία του Βενιζέλου «είστε νέος κ.Τσίπρα στην πιάτσα»και τον «κουτσοβακισμό» του κ. Σαμαρά. Πιάτσα αντιλαμβάνονται την πολιτική και μαγκιά.
Η κ. Αλ Σαλέχ δε μιλά βέβαια για τις  εκατοντάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας που απελπισμένοι δεν μπορούν να ξεχρεώσουν.
Η Κ. Αλ Σαλέχ και το ΠΑΣΟΚ δε μιλά πλέον για τη θεωρία των δύο άκρων , το λαικισμό , τοον εκφασισμό γιατί δεν πιάνει στη κοινωνία , αλλά για τον εκτσογλανισμό. Έτσι θεωρεί ότι θα κερδίσει κόσμο το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός τους Βενιζέλος.
Η νέα ρητορική του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών τους (μέσα σ’ αυτούς και η κ. Αλ Σαλέχ) προσπαθεί να περισώσει το παλιό πολιτικό κατεστημένο. Η κ. Αλ Σαλέχ έχει διαλέξει στρατόπεδο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι τα μνημόνια δε τελειώνουν μέσα στο 14 (και όμως γραφεί ότι θα τελειώσουν) γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά που σας ανέφερα πιο πριν αλλά σιωπά. Τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατηφορίζουν σ΄ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Τετοια κυβέρνηση είχαμε να δούμε χρόνια. Μόνο με κυβερνήσεις μπανανίας θα μπορούσαν να συγκριθούν.
Ναι …μου απάντησε ένας φίλος μου που μόλις τον έδιωξαν από τη δουλειά του και δεν μπορεί να θρέψει την οικογένειά του…. Αν είναι η αφύπνιση της κοινωνίας εκτσογλανισμός, τότε είμαι τσογλάνι.
Τελειώνοντας θέλω να πω στην κ. Αλ Σαλέχ από τη στιγμή που θέλει να εκτίθεται στην πολιτική ζωή πρέπει να μάθει ότι πρεπει να δέχεται και τη κριτική, όσο σκληρή κι αν είναι. Θέλω να της πω ότι τον «εκτσογλανισμό» που επιχειρεί να ρίξει στον ΣΥΡΙΖΑ τον έχει ήδη πραγματοποιήσει το κόμμα της το ΠΑΣΟΚ,  η ΝΔ και τα μνημόνια. Είναι αργά για δάκρυα Αλ Σαλέχ για τη κοινωνία και πολύ περισσότερο για το ΠΑΣΟΚ.
Τζοχατζόπουλος, Μαντέλης, Κάντας, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου είναι κάποιοι από τα στοιχεία του εκτσογλανισμού της κοινωνίας και δυστυχώς για σας δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Αιγάλεω
ΙστορικόΣχολείοΠροσωπικόΔραστηριότητεςΠρογράμματα
Προσωπικό
Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα
Παραράς Ιωάννης ΠΕ 17.04 Διευθυντής
Κρανίτη Μαρία ΠΕ 02 Υποδιευθύντρια
Δήμου Αικατερίνη ΠΕ01
Φώτογλου Θεόδωρος ΠΕ02
Μιχαλέλη Κλεοπάτρα ΠΕ02
Γρηγοριάδη Ναταλία ΠΕ03
Κοντορούσης Δημήτριος ΠΕ04
Παπαχριστοδούλου Αικατερίνη ΠΕ04
Κοντοπούλου Αθανασία ΠΕ06
Λουκάς Δημήτριος ΠΕ08
Κοτσαβασιλειάδου Αναστασία ΠΕ11
Ματσάγκος Παναγής ΠΕ12.04
Ζάχου Σταματία ΠΕ18.12
Παλιού Στέλλα ΠΕ19
Φωτάκης Αδάμ ΠΕ20
Κονταράκη Αργυρώ ΠΕ30
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
08.01.2014
Επανέναρξη μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
02.01.2014
Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Στοιχεία Επικοινωνίας
E-mail
mail@tee-eid-agogis-aigal.att.sch.gr

Διεύθυνση
Μίνωος&Προόδου, Αιγάλεω, Τ.Κ. 12241

Τηλέφωνο
210-5447255


Μεγαλύτερος χάρτης
html templates website templates © Copyright 2010. Designed by htmltemplates.net

fractal είπε...

Πέρασα για λίγο να σε διαβάσω..και δεν μπόρεσα να μην θαυμάσω Τα...σοφά και καλαίσθητα λόγια του ανώνυμου..παλληκαριού...
Αυτού του ειδους οι αντίπαλοι χρειάζονται για να παίρνεις κουράγιο από την βεβαιότητα πως εισαι στο σωστό δρόμο..
Κουράγιο

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (19) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (128) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)

E..εφημερίδεεες!