Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Νομιμοποίηση τώρα.......


Οι 300 μετανάστες κινδυνεύουν…
Νομιμοποίηση τους τώρα…!!!
Η κυβέρνηση έως τώρα είναι υπόλογη 
που δεν φροντίζει τους μετανάστες, 
αλλά θα είναι ένοχη από τη στιγμή που θα χάνονται ζωές… 
να δω που θα κρυφτούν….

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
ΕΝΑΝΤΙΑ στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης
στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .
Ενάντια Σ' Αυτούς
ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΚυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Η Αντίδραση της κοινωνίας,η αντίδραση της αριστεράς

           Η κυβέρνηση της τρόικας ή άλλως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και των συνεπικουρητών της αποφάσισε να πινικοποιεί οποιαδήποτε ενέργεια ερχεται σε αντίθεση με την πολιτική της. Εβαλε τον υπέρτιτλο "ανομία" για να μπορέσει να ντύσει τα επιχειρήματά της και καθάρισε. "Ανομία" λοιπόν στη Κερατέα όπου για μέρες οι κάτοικοι αντιτίθενται στη κατασκευή ΧΥΤΑ με άγριους προπηλακισμούς από τα ΜΑΤ και τους κατασκευαστές. "Ανομία" υποτίθεται ότι είναι η αντίδραση του κόσμου που βεβαρυμένος από τα σκληρά οικονομικά μέτρα αγκαλιάζει το κίνημα "Δεν πληρώνω-δεν πληρώνω"και αρνείται να πληρώσει διόδια. "Ανομία" ακόμα και η συμπαράσταση μελών της νεολαίας ΣΥΝ στα δικαστήρια όπου έβαλε τα ΜΑΤ να νουθετήσει το γραμματέα της..."ανομία" το να επιστρέφεις ενα χαμένο αστυνομικό δελτίο και να ξυλοφορτώνεσαι όπως ο Δ. Παπαδάτος. "ανομία" να συμπαραστέκεσαι στους μετανάστες οι οποίοι επιθυμούν να νομιμοποιηθούν.          
           Και πίσω από όλες αυτές τις "ανομίες" ποιος κρύβεται; Βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του και δευτερευόντως τα άλλα κόμματα της Αριστεράς και εννοώ το ΚΚΕ και όχι το Κουβέλη. Η κυβένηση έχει στους σχεδιασμούς της να τελειώνει με το ΣΥΝ ,επιθυμεί να τον αντικαταστήσει με τη λάιτ αριστερά που διαλέγεται και συνεργάζεται  του Κουβέλη.   
Αυτό γίνεται με  πολλούς τρόπους ,αλλά ο κυρίαρχος είναι ότι υποκινεί παράνομες πράξεις.
Το λυπηρό είναι ότι δε το καταλαβαίνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΚΚΕ. Παραμένουν κατακερματισμένοι οχυρωμένοι πίσω από τις θέσεις τους αρνούμενοι να συνεργαστούν για τα ελάχιστα. Και οι άλλοι τρίβουν τα χέρια τους. Ανατρέπονται εργασιακά κεκτημένα χρόνων και αντί να βρούμε γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ μας,αντί να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουμε,να προγραμματίσουμε μία μαζική αντίδραση καθόμαστε και κοιτάμε πως ένας πρωθυπουργός ανδρείκελο των οικονομικών παραγόντων κονιορτοποιεί την χώρα. Μόνο ο Συνασπισμός μιλάει για ένα κοινό μέτωπο από τα αριστερά του ΠΑΣΟΚ ως την εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Αντί να αξιοποιήσουμε την ιστορία της Αριστεράς,αντί να παραδειγματιστούμε από τις ομορφότερες στιγμές της το ΕΑΜ και την ΕΔΑ καθόμαστε και δυιλίζουμε το κώνωπα. Είμαστε υπόλογοι όχι για τηναντίδραση την οποία ούτε ελέγχουμε,ούτε θέλουμε να ελέγχξουμε ,αλλά  για την υποτονικότητα των δικών μας αντιδράσεων,για τις διασπασμένες συγκεντρώσεις,για τη διγλωσσία και όχι μόνο  της αριστεράς. 
         Μπροστά μας έχουμε το μνημόνιο και την ανελέητη πολιτική της κυβέρνησης. Πρέπει να αντιδράσουμε...έχουμε ακόμη καιρό. Οι πολίτες μας δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να τους κερδίσουμε.
        Βλέπουμε γελοία υποκείμενα όπως κάποιοι  δημοσιογράφοι που τα έχουν αρπάξει χοντρά (και ίσως συνεχίζουν να τα αρπάζουν) το καιρό της υποτιθέμενης "ανάπτυξης" να μας δείχνουν το δάχτυλο...σε ποιους;...σε μας τους ανέργους, σε μας τους κακοπληρωμένους
        Βλέπουμε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνδικαλιστές να γλείφουν δεξιά κι αριστερά...να τους δίνεται απεριόριστος χρόνος...βλέπουμε υποτελείς υπουργούς να κάνουν πως δήθεν διαφωνούν  με τη τρόικα και από την άλλη να βάζουν τις υπογραφές τους και να εξαντλούν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες για τους εργαζόμενους.
Βλέπουμε μια αντιπολίτευση που θα έκανε ακριβώς τα ίδιααπλά να ψελλίζει και κατόπιν να ψηφίζει.
          Βλέπουμε ένα κομμάτι της ακροδεξιάς να ψηφίζει ,να συμπαραστέκεται...να προσπαθεί να συμμετάσχει στο κομμάτι της εξουσίας...το άλλο ακροδεξιό χαιρετά ναζιστικά στο δημοτικό συμβούλιο και το ανέχεται ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΑΡΙ κ. Καμίνης.
        Βλέπουμε τη κ. Μπακογιάννη να βγάζει την πιο άγρια και ανεξέλεγκτη νεοφιλελεύθερη λαλιά και να την παρουσιάζει ως ανανεωμένη πολιτική.
           Βλέπουμε με λύπη είναι αλήθεια να σερνονται πρώην αριστεροί σε διαλόγους σε καταγγελλίες συντεχνιών και μειοψηφιών, ανάμεσά τους και το ΔΗΑΡΙ του Κουβέλη με μόνο στόχο την συγκυβέρνηση...
          Βλέπουμε..βλέπουμε..........
  αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε....ενωμένα,οργανωμένα.....

Ως πότε;

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ .........ΑΠΟ.ΤΟ 2002

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ...
αστυάνακτας
Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη
Ενότητα για το μέλλον
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάρος  30 Σεπτεμβρίου 2002  
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί .
Η απόφαση σας για την επιβολή αμοιβής στα Κέντρα Υγείας, μας βρίσκει  ολοκληρωτικά αντίθετους. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία είναι ηθικά και κοινωνικά μη αποδεκτή.
         Είναι εντελώς ανεφάρμοστη, δεδομένης της ανυπαρξίας ταμειακής υποστήριξης στα Κέντρα Υγείας  και προφανώς άνευ εισπρακτικής ουσίας.
  Κατόπιν τούτου ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης αυτής.
     Επίσης θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για δραστική αύξηση των ιατρών  ειδικοτήτων που θα συμπληρώνουν το υπάρχον δυναμικό του Κέντρου Υγείας Πάρου. Η τελευταία απόφαση του Υπουργείου Υγείας να διαθέσει μόνον οκτώ ιατρούς για τις Κυκλάδες (εκ των οποίων  ο ένας για την Πάρο) προφανώς δεν είναι άξια λόγου.

                           Στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία
                                                                                       Με τιμή
                         Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου


                             Γιάννης  Ραγκούσης
 
 
 
ΠΗΓΗ:Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου
http://kepparou.blogspot.com/2011/02/2002.html

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αλέξης Τσίπρας στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου

Στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για να συμμετάσχει στην παλλαϊκή ημέρα δράσης κατά της ληστρικής λειτουργίας των διοδίων.

Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε «Σήμερα είμαστε εδώ, όπου συντελείται ένα διαχρονικό οικονομικό έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώνει πανάκριβα διόδια, για δρόμους οι οποίοι δεν έχουν κατασκευαστεί και όταν κατασκευάζονται κοστίζουν τρεις και τέσσερις φορές περισσότερο απ’ ότι οι αντίστοιχοι σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Εδώ βρίσκεται ο πυρήνας της διαπλοκής της πολιτικής με την οικονομική εξουσία. Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, που, ως επί το πλείστον, ελέγχουν και ΜΜΕ, θέλουν συνεχώς να κερδίζουν και οι κυβερνήσεις κάνουν τα στραβά μάτια. Η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει ένα κίνημα αυθόρμητο, που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, ως κίνημα τζαμπατζήδων. Μιλάνε αυτοί που χρόνια τώρα κάνουν τα στραβά μάτια σε όσους τζάμπα έχουν φτιάξει μεγάλες περιουσίες, κερδίζοντας από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Δυσφημίζουν ένα κίνημα αυθόρμητο, προσπαθώντας να δώσουν τον χαρακτήρα της ιδιοτέλειας. Δεν είναι, όμως, ιδιοτέλεια αυτή η πράξη αντίστασης. Είναι πράξη αξιοπρέπειας και όχι ιδιοτέλειας».

Επιπλέον, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν το κίνημα αυτό μπορεί να γίνει «παράδειγμα» για γενικότερες κινητοποιήσεις από τους πολίτες στα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε: «Νομίζω ότι η ανυπακοή απέναντι σε ένα κράτος, σε μια πολιτεία που δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της, είναι πλέον ένας δρόμος που θα γίνει μαζικός είτε το θέλουν είτε όχι αυτοί που μας κανοναρχούν το βράδυ από τα δελτία ειδήσεων και ανεξαρτήτως από το τι θα πράξουν τα κόμματα. Τα κόμματα δεν μπορούν ούτε να ελέγξουν ούτε να υποκινήσουν την αυθόρμητη αντίδραση των πολιτών. Και αν η κυβέρνηση δεν σταματήσει να κάνει τα στραβά μάτια στη διαπλοκή που μας κυβερνά όλα αυτά τα χρόνια, τότε πολύ σύντομα αυτός ο κόσμος που αντιστέκεται στα διόδια, αύριο θα αντιστέκεται και σε άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής. Είναι τώρα η ώρα να υπάρξει ένα τέλος σ’ αυτήν την αισχροκέρδεια».

ΠΗΓΗ:newsbeast
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/120013/oikonomiko-eglima-eis-varos-tou-ellinikou-laou/

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Στίχοι τοῦ φρενοκομείου

Μέσ᾿ στὰ στήθια ἡ συμφορὰ
σὰν τὸ κῦμα πλημμυρᾷ,
σέρνω τὸ βαρύ μου βῆμα
σ᾿ ἕνα μνῆμα!

Σὰν μ᾿ ἁρπάχθηκε ἡ χαρὰ
ποὺ ἐχαιρόμουν μιὰ φορὰ
ἔτσι σὲ μίαν ὥρα...
μέσ᾿ σ᾿ αὐτὴν τὴν χώρα
ὅλα ἄλλαξαν τώρα!

Κι᾿ ἀπὸ τότε ποὺ θρηνῶ
τὸ ξανθὸυ. καὶ γαλανὸ
καὶ οὐράνιο φῶς μου,
μετεβλήθη ἐντός μου
καὶ ὁ ρυθμὸς τοῦ κόσμου.

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (3) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (45) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (3) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (9) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (19) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (15) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ραγκούσης (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (13) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (20) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωπαϊκή Ένωση (22) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θ.Πετράκος (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (4) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κελί (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (64) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κονδυλοφόροι (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπατζελή (1) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπίστης (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (3) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (3) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (2) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (48) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Πελοπόννησος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (32) Πολιτισμός (15) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (3) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (8) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (4) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (130) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) τηλεόραση (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (40) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (11) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (5) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (3) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)

E..εφημερίδεεες!