Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γιατί τρέμει η Τρέμη;



Τι είναι αυτή η οργή που τους έχει πιάσει; Γιατί τρέμει από τα νεύρα της η Τρέμη και ζητά την επιβολή του νόμου και της τάξης; Γιατί ο Καψής καταγγέλλει το κράτος που ηττήθηκε κατά κράτος από τους ξεβράκωτους; Γιατί η Ντόρα χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη απαιτούν να δείξει η δημοκρατία την πυγμή της; Γιατί το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Αριστερά βρέθηκαν ξαφνικά να συμφωνούν και πάθαμε πολιτιστικό σοκ; Γιατί η υπουργός Παιδείας ζητά να ληφθούν από τους αρμοδίους όλα τα μέτρα για να αποκατασταθεί η διασαλευθείσα τάξις; Τι μύγα τους τσίμπησε ξαφνικά όλους αυτούς που έβγαλαν ο ένας το μάτι του άλλου για το Βατοπέδι, που φαγώθηκαν μεταξύ τους για το ποιος-ποιος-ποιος θα φαγωθεί για τη Siemens, τώρα να ομονοούν και να στοιχίζονται πίσω από μια γραμμή που οδηγεί κατ’ ευθείαν στα καλόπαιδα του Παπουτσή;
Τριακόσιοι απελπισμένοι μετανάστες, μια χούφτα άνθρωποι άοπλοι και ειρηνικοί, αποφάσισαν να κάνουν απεργία πείνας και διάλεξαν για σκηνή της μάχης τους τη Νομική σχολή. Προσπαθώντας προφανώς να προσελκύσουν την προσοχή ενός κράτους και μιας κοινής γνώμης που τους έχουν καταδικάσει στη δυστυχία του Τίποτε και του Κανένα. Γιατί Τίποτε και Κανένας είναι οι παράνομοι μετανάστες για τη δημοκρατική μας Πολιτεία, για τους πολιτικούς ταγούς και τους δημοσιογράφους λαγούς του Παπουτσή. Τίποτε και Κανένας -μόνο χέρια για να δουλεύουν με μισό μεροκάματο, πόδια να τρέχουν μόλις βλέπουν μπάτσο και μυαλό παράλυτο από την αγωνία της επόμενης μέρας. Τόσο Τίποτε και τόσο Κανένας, που, ακόμα κι όταν πεθαίνουν, δεν βρίσκουν τάφο να ταφούν, πηγαίνουν ανώνυμοι, αλειτούργητοι και άκλαυτοι.
Κι αντί να δουν αυτή την ανθρωπιστική τραγωδία πίσω από την απεργία πείνας των απελπισμένων πουλάνε φούμαρα περί ασύλου οι ανάλγητοι. Και ανοησίες για μορφές πάλης αδιέξοδες και πράσινα άλογα οι αριστεροί της σωφροσύνης. Και εθνική εξέγερση για πόλεμο στους μελαψούς οι ακροδεξιοί. Και τσαμπουκάδες ενωμοτάρχη παλιάς κοπής οι δημοσιογράφοι που θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό των κατατρεγμένων. Και καταγγέλλουν κιόλας, σα δεν ντρέπονται, τη μηδενιστική αριστερά, τους συμπαραστάτες, τους υποκινητές, τους ηθικούς αυτουργούς οι μίζεροι και κοινότοποι. Ανίκανοι να καταλάβουν ότι σε τέτοιες στιγμές εκατό φορές προτιμότερη είναι η μηδενιστική αριστερά από την αριστερά του μηδενός...


ΠΗΓΗ: ΑΥΓΗ, 
Καρτερός Θανάσης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/01/2011

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνείς και με τον τσίπρα? Τι γνώμη έχεις για την κατάληψη στη νομική? Άνοιξε σωστά το θέμα όπως θα έπρεπε?

TRASH είπε...

παραθέτω τις τελευταίες δηλώσεις του κ.Τσίπρα:
“Η απεργία πείνας των μεταναστών μέσα στη Νομική Σχολή της Αθήνας, έχει δώσει αφορμή σε ακραίους κύκλους να ξεδιπλώσουν μια επίθεση συκοφαντίας απέναντι σε όσους συμπαραστέκονται στα αιτήματά τους. Έδωσε την ευκαιρία στην κυβέρνηση να αλλάξει καθώς την συμφέρει την πολιτική ατζέντα. Έδωσε μάλιστα την ευκαιρία σε ορισμένους να βάλουν για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο ακόμη και το ακαδημαϊκό άσυλο” αναφέρει στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας καταγγέλλοντας όσους “σπεύδουν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά σε ένα γενικευμένο κοινωνικό πρόβλημα”

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=245177

Τι το διαφορετικό είπε ο Κουβέλης ή το ΚΚΕ;

αστυάνακτας είπε...

Αγαπητοι Trash κ Ανώνυμε
Οι Κουβέλης και ΚΚΕ μίλησαν για υποκινητές και σαφώς υπονοόυσαν το ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ....το να χρησιμοποιείτε τις τελευταίες δηλώσεις τπου Τσίπρα, αλλά και του Αλαβάνου θα έλεγα εγώ, είναι καιροσκοπισμός του κερατά...είναι σα να λέτε είστε ελέφαντες ..εμείς να κάνουμε δηλώσεις ότι δεν έιμαστε...και να επανέρχεστε να επιβεβαιωνετε το επιχειρημάσας επιδή παραδεχτήκαμε ότι δεν είμαστε...Ο Τσίπρας ή ο Σκορλέτης δε θυμάμαι εξ αρχής δήλωσε ότι η επιλογή της Νομικής δεν ήταν η κατάλληλη και ενδεδειγμένη λύση...αλλά συμπλήρωσε ότι δεν αποφασίσαμε εμείς ,αλλά οι μετανάστες..αλλά κάποιοι επιμένανε ..ευτυχως το κατάλαβε η παπαρήγα και έκανε διορθωτική δήλωση(στα πλαίσια του ΚΚΕ βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

Ανακαλύψατε -βεβαίως δεν αναφέρομαι ούτε στο ΚΚΕ, προς τιμήν του δεν στοχοποίησε, ούτε στους Οικολόγους Πράσινους- όμως εδώ υπήρξε από το βήμα της Βουλής μια απίστευτη συναίνεση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., πρωτοστάτες οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς και του ΛΑΟΣ, η κυρία Μπακογιάννη, ανακαλύψατε τον υπαίτιο της κοινωνικής, οικονομικής, εθνικής και ηθικής κατάρρευσης: ο ΣΥΡΙΖΑ!
Συγχαρητήρια!

Αυτά είπε ο τσίπρας... Λες να είναι χαζός και να μην είδε τη στοχοποίηση? Καιροσκοπισμός είναι οι δηλώσεις του τσίπρα βασικά και μάλιστα το άδειασμα στους μετανάστες ότι δε βοηθούν την υπόθεση τους που δε φεύγουν. Κατα τ αλλα ότι σε βολεύει...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, γιατί παριστάνεις το χαζό αγαπητέ αστυάνακτα;
Γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Γιατί υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων και εκθέτεις τη δική σου;
GATOPARDO

Ανώνυμος είπε...

@ GATOPARDO

γιατί απλούστατα θέλει να εκδηλώσει το σκοταδιστικό αντι-ΚΚΕ μένος του.
Άν η πραγματικότητα τους διαψεύδει τόσο το χειρότερο γι' αυτήν.

TRASH είπε...

Αγαπητέ αστυάνακτα:
Τις δηλώσεις του Κ.Τσίπρα που λέει πως όλοι ΠΛΗΝ ΚΚΕ στοχοποίησαν τον ΣΥΝ τις παράθεσε άλλος.
Επίσης με μία εκπληκτική ευχέρεια ελιγμών, τόσο ο Καρτερός όσο και ο Φίλης που είχαν αναφέρει την προηγούμενη ΚΑΙ το ΚΚΕ σε άρθρα τους στην Αυγή, το παραλοίπουν την επόμενη.
Γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
Οταν ο Τσίπρας λέει ότι"καταγγέλλει όσους “σπεύδουν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά σε ένα γενικευμένο κοινωνικό πρόβλημα”,
και αυτός τον ΣΥΝ στοχοποιεί;
Εάν διαφωνείς με τον Τσίπρα πέστο μας να μην σε πρήζουμε (άλλωστε μπορείς να το κάνεις, δημοκρατικό συγκεντρωτισμό δεν έχετε...), εάν όχι μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Τrash είπε...

"...ο ΣΥΝ, η νεολαία και άλλοι συμπαραστάθηκαν και έδρασαν και βοηθητικά και αποφασιστικά. Προς τι λοιπόν η ταραχή, κύριοι του ΣΥΝ, και η απολογητικότητα; Η πράξη ήταν για έπαινο και όχι για ντροπή. Ήταν σωστή και όχι λάθος..."
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=595567
Τελικά είσαστε εσείς ή δεν είσαστε;
Και ο Τσίπρας ποιούς εννούσε ότι “σπεύδουν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά σε ένα γενικευμένο κοινωνικό πρόβλημα”;
Προφανώς και αυτός λοιπόν, εννοούσε κάποια κομμάτια του ΣΥΝ!
-Πολύ καλοπροαίρετα -όσο και αν δεν γίνομαι πιστευτός-, αυτά είναι τα προβλήματα, του να λεει και να κάνει ότι θέλει ο καθένας σε έναν πολιτικό σχηματισμό. Ο κόσμος που τον παρακολουθεί θα τον θεωρήσει ασόβαρο (ο καλοπροαίρετος) ή διπρόσωπο (ο κακοπεροαίρετος).

Υποψήφιος ΚΝίτης είπε...

Και μόνο ότι κοπυπαστάρεις την Αυγή τον Καρτερό, τι να καρτερώ από σένα; Έχεις μολυνθεί από τον ιό του οπορτουνισμού. Για πες μας τώρα για την ανακοίνωση του ΣΥΝ που μάζεψε τα βρακιά του. Ζητήστε και συγγνώμη για τη ζημιά που κάνετε στο άσυλο.

Κι άλλος Υποψήφιος Κνίτης είπε...

O Μαρξ στον τίτλο του μπλογκ σου, Συνασπιστή-Απόβλητο του ΚΚΕ, έχει παρατεταμένο το δάχτυλο και όχι τη γροθιά. Αυτό δείχνει την πολιτική μυωπία που ανέκαθεν είχες και έχεις.

αστυάνακτας είπε...

@Ανώνυμος των 1:04
Ο Τσίπρας, καλά κάνει και μένει στη δεύτερη ανακοίνωση της παπαρήγα,η οποία είναι διορθωτική… Το πρώτο δελτίο όμως του ΚΚΕ μιλούσε για υποκινητές και στοχοποιούσε….. Δεν είμαι ΚΚΕ για να λέω ότι με βολεύει…

@Gatopardo….
ευχαριστώ που γνωρίζεις τη νοημοσύν μου και ενδιαφέρεσαι γι αυτή…

@Ανώνυμος των 1:35
Εσύ μιλάς με το αντιαριστερό-αντισυνασπισμιακό μένος σου…και βεβαίως δε μιλάτε ποτέ για την πραγματικότητα… δεν έχετε άλλοτε καμμιά σχέση μ΄αυτή…αν δεν είσαι από τους γνωστούς… κοίτα τις αναρτήσεις μου με ετικέτα ΚΚΕ και Ιστορία της αριστεράς…μπας και μάθεις κάτι… γιατί από το Μαίλη δεν πρόκειται να μάθεις κάτι…

αστυάνακτας είπε...

Trash
Οι δηλώσεις του τσίπρα αναφέρονται στη διορθωτική δήλωση της Παπαρήγα…και όπως είπα και πιο πάνω …καλά κάνει(αυτό είναι συμβιβασμός για χάριν της συνενόησης που σου λεγα και στο Φάρο…αλλά ο Φάρος χρησιμοποιούσε επιχειρήματα γελοία…για να αποδείξει ότι ο ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖα υποκίνησε…)
Με το Τσίπρα μπορώ να διαφωνώ αλήθεια όποτε θέλω…εσύ μπορείς να διαφωνήσεις με την Παπαρήγα;… ή το απαγορεύει ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός που λες;
Είσαι ευπρόσδεκτος πάντα… :)

…μη το παίζεις συνδικαλιάρικα… ;)

αστυάνακτας είπε...

@Υποψήφιος Κνίτης
Γιατί ακόμη υποψήφιος;… έχεις όλες τις προϋποθέσεις… ακόμη δε σε "βάζουν";..μα τι άλλο θέλουν από σένα...
Και άσε το ΣΥΝ ….πες για την αναδίπλωση της Παπαρήγα…
Το ΚΚΕ που ήταν;;;

@...Κι άλλε υποψήφιε Κνίτη..
Μιας και είσαι ακόμη υποψήφιος …μάθε πρώτα Μαρξισμό… και μετά μίλα γι’ αυτόν…
Τσούζει το λογότυπό μου… το καταλαβαίνω…αλλά είμαι μαρξιστής μάγκες… και δε θέλω κανενός δογματίλα επιβεβαίωση...

TRASH είπε...

Την καλημέρα μου, και δεν θα ξανασχολιάσω πάνω σε αυτό το ποστ, γιατί μου δίνεις την εντύπωση πως κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
-Εγώ καμμία διορθωτική δήλωση της σ.Αλέκας δεν είδα.
-Και ο Τσίπρας κάποιους είδε πίσω από την κίνηση -παραθέτω τις δηλώσεις του-
-Οταν υπάρχει άρθρο από κάποιους στην Αυγή -το παραθέτω- που χοντρικά λέει: "εμείς είμαστε, τι ντρεπόμαστε;", φταίει ο Φάρος;
-Δεν νομίζω πως κάνω καμμιά συνδικαλιά επισημαίνοντας το (για μένα) αυτονόητο
-Και... ΝΑΙ! Μπορώ να διαφωνήσω με την σ.Αλέκα! Δεν είμαι τακτικό μέλος του κόμματος, και κατά συνέπεια δεν δεσμεύομαι παρά μόνο ηθικά, από τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Απόδειξη τούτου μία σκληρή, αλλά τελείως εκτός πνεύματος ΚΚΕ κριτική, που είχα κάνει στον Φάρο σε σχέση με την στάση του ΣΥΝ τον Δεκέμβρη του 08.
Καλό σου Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

Το κκε δε μίλησε πουθενά για το συριζα. Έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι? Ο τσίπρας όπως φαίνεται δεν την είχε και καλώς.
Το κκε δε μίλησε για υποκινητές στον αγώνα των μεταναστών. Αλλά προφανώς δεν αποφάσισαν αυτοί τη νομική. Αυτό κριτικάρεται από όλους και του κκε και του συν και του αλαβάνου και όποιον θες. Εσένα τι σε πειράζει? Κι αν ήθελε να μιλήσει για το συνασπισμό θα το έκανε.
Και για να τελειώνουμε το κκε δεν έβγαλε ανακοίνωση που να κατακρίνει τους μετανάστες που δε δέχτηκαν το νέο κτίριο και μετά να συγχαίρει την απαράδεκτη πρυτανεία που έκανε άρση ασύλου. Πάντα και σε όλες τις ανακοινώσεις μιλά μόνο για τα δίκαια αιτήματα.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, πάντα στη διάθεσή σου αγαπητέ αστυάνακτα.
Όμως δεν πιστεύω ότι είσαι ο βασιλιάς της κουτοπονηριάς κι άρχοντας της κολοτούμπας.
Ποιες ενοχές σε αποξενώνουν από σένα;
GATOPARDO

αστυάνακτας είπε...

Προς Ανώνυμο η GATOPARDO
Διαβάζω:
"Αυτοί ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ τους μετανάστες στο υπό ανακαίνιση παλιό κτήριο της Νομικής, με αυτή την ενέργεια δεν υπηρετούν τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών - προσφύγων...."
"Ταυτόχρονα ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ(εννοεί αυτούς που οδήγησαν)υπηρεσίες στις δυνάμεις που επιθυμούν και επεξεργάζονται την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου".
από το Δελτίο Τύπου του ΚΚΕ στις 25/1...τα κεφαλαία δικά μου και η παρένθεση επίσης......αν τα ξαναβρείς αυτά στις δηλώσεις της Παπαρηγα που ακολούθησαν Trash...πες μου...(γι' αυτό μιλάω για διορθωτική δήλωση...)
Trash
Επομένως ως μη τακτικό μέλος του κόμματος μίλα όσο είναι καιρός...γιατί αργότερα δε σε βλέπω καλά....

αστυάνακτας είπε...

(συνέχεια)
Επαναλαμβάνω καλά κάνει ο Τσίπρας και δε την πέφτει στο ΚΚΕ....δεν είναι ώρες για τέτοια...εμείς όπως κι ο Φάρος μπορούμε να κάνουμε ότι προσέγγιση θέλουμε...και μη μου φέρεις αποσπάσματα από την Αυγή σαν ευαγγέλιο...

Διαβάζω από το δελτίο τύπου του ΣΥΝ στις 25 του μηνός:

"Σε κάθε περίπτωση, το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι ο χώρος που επιλέγουν, αλλά η κραυγή απόγνωσης εκατοντάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι αναγκάζονται με οριακό τρόπο να διεκδικήσουν το αυτονόητο"
από την ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή στις 26
Τις τελευταίες 48 ώρες όμως όλο το σύστημα πολιτικής διαπλοκής εκτοξεύει λάσπη, επενδύει στην μισαλλοδοξία και κατασυκοφαντεί πρόσωπα και πολιτικές παρατάξεις. Θα μου πείτε που το βλέπετε το πρωτότυπο; Είστε πια τόσο προβλέψιμοι που είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είσαστε ικανοί να φθάσετε στα άκρα γι’ αυτό και θα παραμείνουμε ψύχραιμοι απέναντι σε οποιαδήποτε προβοκάτσια. (και για περισσότερα δες http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=21897)

αστυάνακτας είπε...

(συνέχεια)
από Δηλώσεις του Τσίπρα στις 26/1
Φταίει η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ακολουθεί. Φταίει το μνημόνιο της χρεοκοπίας που ψήφισαν από κοινού κυβέρνηση και ακροδεξιά.

Ευτυχώς βέβαια, απέναντι στην έκρηξη της υποκρισίας και της μισαλλοδοξίας υπήρξαν και υπάρχουν ψύχραιμες και σοβαρές τοποθετήσεις. Η δήλωση του Μανώλη Γλέζου, η τοποθέτηση των Οικολόγων Πρασίνων, η στάση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η σημερινή πρόταση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών για αποστοχοποίηση του πανεπιστημίου και του πανεπιστημιακού ασύλου, είναι απολύτως λογική και την υποστηρίζουμε. Η κυβέρνηση δεν δικαιούται να κωφεύει χάριν μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

από την επικοινωνία Ραγκούση με Τσίπρα στις
27/1
"Διατύπωσε (ο Τσίπρας) την άποψη ότι ακόμη και τώρα μπορεί να βρεθεί λύση χωρίς άρση του ασύλου και χωρίς χρήση βίας, αρκεί από την πλευρά της κυβέρνησης να γίνουν δεκτά τα τρία αιτήματα που θέτουν οι απεργοί πείνας, προκειμένου να μεταφερθούν ασφαλώς σε άλλο κτίριο.
από δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΝ Δημ. Βίτσα στις 27/1
"Οι δυνάμεις που στοχοποίησαν όχι μόνο τους μετανάστες και τον αγώνα τους αλλά και τις δυνάμεις που τάχθηκαν αλληλέγγυοι με αυτόν, οι δυνάμεις που ιδιαίτερα ανέδειξαν ζήτημα δήθεν κατάλυσης του ασύλου ζητώντας μάλιστα και τη θεσμική κατάλυσή του, απέτυχαν στην προφανή τους προσπάθεια για να οξύνουν τα αδιέξοδα και να προκαλέσουν επιλογές βίας"

αστυάνακτας είπε...

GATOPARDO
συμφωνώ μαζί σου...και βέβαια δεν είμαι αυτά που λες...όσο για τις ενοχές μου...όπως ο καθένας μας ζει με τις δικές του...αλοίμονο σε όποιον δεν αναγνωρίζει τις ενοχές του...

Κρατήστε το μυαλό σας και τη σκέψη σας ανοιχτά...καλό θα σας κάνει...

Τις καλησπέρες μου σε όλους...

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες το κομμάτι που λέει στους μετανάστες ότι δεν είναι προς το συμφέρον η άρνηση τους κλπ?

Γιούρι είπε...

Κύριε αστειάλλαχτα, Τσιπριτσιπρίχτα, Η Τρέμη τρέμει γιατί είδε τη δικιά σου τη Δαμαναμανάκη. Ουφ πολύ ήπια. Οπορτούνα προδότη. Αν βγούμε θα σε στείλουμε στη Σιβηρία. Στάλιν και ξερό ψωμί και βότκα.

Ανώνυμος είπε...

Αστυάνακτα:
Είσαι χυδαίος αντι-ΚΚΕς!Φυσικά και μπορείς να διαφωνήσεις με τις θέσεις της Παπαρήγα όπως και οποιουδήποτε άλλου συντρόφου (στην πραγματικότητα ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις κριτική σε όλους).Μέσα στα όργανα όμως φίλε μου...Όχι στα τηλεπαράθυρα...Αυτό που είναι αδιανόητο είναι να διαφωνείς με τις θέσεις του κόμματος που προκύπτουν μεσα από διαδικασίες συνεδριακές και να παραμένεις.Ποιός ο λόγος άλλωστε?Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά σίγουρα το κόμμα δεν μπορεί να είναι Βαβέλ!!!Οσοι(καλοπροαίρετοι όμως, όχι σαν και εσένα) δεν υιοθετούν τις θέσεις του κόμματος δεν είναι εχθροί, είναι συνοδηπόροι στο κίνημα.Θα πειστούν στην πορεία!Ασχοληθείτε με τους δικούς σας που ο καθένας ότι θέλει δηλώνει και συνυπάρχετε στο μόρφωμα σας(κόμμα σημαίνει κοινές θέσεις, κοινή στόχοι και στρατηγικές δρασης)!Ναι αρχή του ΚΚΕ είναι ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός σε εσάς επικρατεί η αρχή της ΒΑΒΕΛ!!!Η λάσπη σας δεν έχει όρια!Την επιχειρηματολογία του ο Πάγκαλος από κατι τύπους σαν και εσένα την ξεπατικώνει...
Αναχώματα είστε...εργαλεία του συστήματος...Και το ξέρετε πολύ καλά!Δεκτή η κριτική στο ΚΚΕ αλλά με αλήθειες και όχι λάσπες.
"ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΤΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Μόνο την κυβέρνηση, την ακροδεξιά και το μνημόνιο ρε Αστυ βλέπω να καταδικάζει ο Alexis!H αγαπημένη σας Ευρωπούλα??? Πριν το μνημονιο όλα καλά με την μετανάστευση?Πού οφείλετε το φαινόμενο της ματανάστευσης???Τα φαινόμενα εξαλλείφονται όταν χτυπιούνται οι αιτίες και όχι τα συμπτώματα.Α ΡΕ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΑ Η ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
"Ακροβατιστής"

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (20) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (129) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)