Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ήρθε η ώρα για ένα ευρύ κίνημα αντίστασης


Ήρθε η ώρα για ένα ευρύ κίνημα αντίστασης, δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και πάνε την κοινωνία χρόνια πίσω. Ο Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε την απεργία της Τετάρτης ως σταθμό στον αγώνα για το μπλοκάρισμα των μέτρων. Ολόκληρη η δήλωση του Αλ. Τσίπρα έχει ως εξής:

"Τα μέτρα που χθες αιφνιδιαστικά εξήγγειλε η κυβέρνηση πάνε την κοινωνία πολλά χρόνια πίσω. Διογκώνουν την ανεργία, διαλύουν το ασφαλιστικό, κάνουν αναδιανομή προς όφελος των πλουσίων, κερδίζουν μέρα με τη μέρα την υποστήριξη των πιο οπισθοδρομικών πολιτικών και οικονομικών κύκλων. Ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε χθες τον κ. Σπράο και το 'προσδόκιμο ζωής'. Η κοινωνία, όμως, ζητά ποιότητα ζωής. Ζητά ζωή με αξιοπρέπεια και όχι επιβίωση. Τα μέτρα εκτός από κοινωνικά άδικα είναι και αναποτελεσματικά. Δεν θα μειώσουν τα ελλείμματα. Δεν θα μειώσουν τα χρέη.

Η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης είναι μέτρο που παρατείνει τη ζωή των ασφαλιστικών ταμείων μόνο για λίγους μήνες. Η προτροπή για εκποίηση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων επιστρέφεται στον κ. Παπακωνσταντίνου ως απαράδεκτη. Το πάγωμα μισθών και η περικοπή επιδομάτων στο δημόσιο είναι μέτρο απολύτως αναποτελεσματικό και άδικο. Στέλνει μήνυμα και στον ιδιωτικό τομέα για γενικευμένο πάγωμα μισθών. Στραγγαλίζει την ήδη πιεσμένη αγορά, η οποία ασφυκτιά. Η μείωση του αριθμού και των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, σε μια στιγμή που οι κοινωνικές υπηρεσίες βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης, θα οδηγήσει στη περαιτέρω απαξίωση του δημόσιου τομέα και στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου.

Τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα θα εργαστεί για να οικοδομηθεί ένα ευρύ κίνημα αντίστασης. Θα αγωνιστεί για να γίνει κτήμα του λαού και αίτημα διεκδίκησης το εναλλακτικό σχέδιο της αριστεράς για την έξοδο από την κρίση. Τώρα που τελείωσαν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και οι δραματοποιήσεις. Τώρα που έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες και οι προεκλογικές υποσχέσεις εγκαταλείφθηκαν οριστικά. Τώρα που η κυβέρνηση επέλεξε πια να έχει προνομιακούς συμμάχους τη Νέα Δημοκρατία και τον ΛΑΟΣ, ήρθε η ώρα της κοινωνίας και των εργαζόμενων.

Καλούμε

- Τους εργαζόμενους να βγάλουν τη χώρα από την κρίση. Να μπλοκάρουν τα μέτρα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Το σύνθημα 'Δεν θα περάσουν' να μπει σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σπίτι, σε κάθε σχολή, στους δρόμους του δίκαιου αγώνα των αγροτών.

- Την ηγεσία του ΚΚΕ να κάνει το βήμα και να ενισχύσει ενωτικούς αποτελεσματικούς αγώνες με στόχο να μπλοκαριστούν τα μέτρα.

- Τον κόσμο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν αντέχουν αυτή την άγρια επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων να μπουν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα.

- Τις συνδικαλιστικές ηγεσίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε η απεργία τις 10ης Φλεβάρη να είναι σταθμός στον αγώνα για το μπλοκάρισμα των μέτρων της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

- Όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, τους ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών να βρεθούν στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάζονται. Δεν μας αξίζει μια Ελλάδα με ένα εκατομμύριο άνεργους και δύο ή τρία εκατομμύρια φτωχούς.

Αφού η κυβέρνηση δεν τολμά ή δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να το κάνει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός με τους αγώνες του να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες, να μπλοκάρει τα μέτρα ισοπέδωσης της κοινωνίας".

Αυγή 4/02/2010

17 σχόλια:

Leon είπε...

Για αλλη μια φορα μας δουλευεται. Τους εργαζομενους ολους. Μας ριχνετε σταχτη στα ματια. Θελετε το μπλοκαρισμα των μετρων που περνονται εναντιον μας, αλλα κουβεντα δεν λετε για το μπλοκαρισμα της πολιτικης που γενναει τα μετρα αυτα. Αυτη την πολιτικη που στηριξατε με τις υπογραφες σας. Παραμενετε κουραστικοι, γραφικοι αρτηριοσκληρωτικοι και ακρως επικινδυνοι για τα συμφεροντα μας.

αστυάνακτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
αστυάνακτας είπε...

@Leon
Δε δουλεύουμε κανένα. Βεβαίως και καταγγέλουμε την πολιτική που τα γεννά αυτά τα μέτρα. Πήγαινε στη ιστοσελίδα του ΣΥΝ και κοίταξε.... Εγώ όμως δε θ΄ανοίξω συζήτηση αν λέγεται καπιταλισμός ή νεοφιλελευθερισμός ή και τα δυο μαζί...εκείνο που μ΄ενδιαφέρει είναι ο κοινός βηματισμός των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και του συμφωνου σταθερότητας που πρέπει να ανατραπει...
Δε βάζω διαχωριστικές γραμμές.... αυτή την ώρα προέχει ο αγώνας και η νίκη των εργαζομένων....Τώρα αν εσύ ζητάς απολογίες και μοιράζεις αναλόγως συγχωροχάρται..τι να πω;Περίμενε σε μοναχικούς δρόμους και θρέψε φρούδες ελπίδες...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ως προβοκατόρικη μπορεί να εκληφθεί η «έκκληση» του Τσίπρα –αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της αποκριάτικης ευφορίας. Τίποτα δεν εκπροσωπεί ο Τσίπρας εκτός από τον εαυτό του και τη γνωστή «φρουρά».

Άλφα Ρο

Ανώνυμος είπε...

«Περίμενε σε μοναχικούς δρόμους και θρέψε φρούδες ελπίδες...» απαντάς! Ενώ εσύ είσαι με την καλύτερη παρέα…

Δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου αλλά η συγκεκριμένη αναφορά του Τσίπρα στο ΚΚΕ έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο σε όλο το πολιτικό φάσμα!

Άλφα Ρο

Ανώνυμος είπε...

Ego symfono me tsipras giati 無碼片免費看自拍貼圖伊莉,微風論壇成人聊天室成人電影成人文學成人貼圖區,成人網站葉情貼圖片區色情漫畫言情小說情色論壇臺灣情色網色情影片色情成人影城 kai giati 視訊聊天室麗的色遊戲同志色教館咆哮小老鼠,免費影片正妹牆聊天室豆豆聊天室聊天室情色小說成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人嘟嘟成人網情色

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέει καλούμε ποιους εννοεί –ποιοι καλούν «Την ηγεσία του ΚΚΕ να κάνει το βήμα και να ενισχύσει ενωτικούς αποτελεσματικούς αγώνες με στόχο να μπλοκαριστούν τα μέτρα.»

Δεν «καλούν» το κώμα τους καλύτερα;

Ν.Β.

Ανώνυμος είπε...

Ν’ αφήσουν το ΚΚΕ έξω απ’ τις βρομοδουλειές τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλα, ουτε αισθηση του γελοιου δεν εχει ο τσιπ και η παρεα του?

αα

Ανώνυμος είπε...

1. Sme predstavitelia našile som vo vašom blogu chuť lásky a túžby po mierovej vlne, reprezentujeme viac neží. Ak sa chcete pripojiť napíšte url aby sme mohli poslať prihlášku našej vice šéfke !
2. Sme vo vašom blogu chuť lásky a túžby po mierovej vlne, reprezentujeme viac než krajín milujúcich ľudí. Ak sa chcete pripoji titulkom aby sme mohli poslať prihlášku našej vice šéfke!!

αστυάνακτας είπε...

@Αλφα Ρο
Το τι εκπροσωπεί ο Τσίπρας το γνωρίζει η βάση του κόμματός μας....Τώρα αν ψάχνεις για «φρουρές» κτλ...αλλού ψάξε....
Όσο για το γέλιο ασε να γελάνε τώρα και κάποιοι σαν εσένα να χαίρονται...ελπίζω να είναι οι εργαζόμενοι που θα γελάσουν τελευταίοι....και όχι τα τσιράκια...

@κινεζο-Ιαπωνο-ρώσοι; Εξαίρετο ήθος...

ΝΒ
Αν είσαι σ΄αυτούς που καλούμε θα ξέρεις..επομένως μην αναρωτιέσαι.....

ανώνυμοι ή ανώνυμος
Είστε για κλάματα! Ούτε ένα επιχείρημα.....τόσο φτώχια;

Ανώνυμος είπε...

Τα τσι(π)ράκια είναι γνωστά!

Άλφα Ρο

αστυάνακτας είπε...

Αλφα ρο
αναμένω επιχειρήματα και όχι γρυλίσματα...

Ανώνυμος είπε...

Τότε γιατί ποστάρεις το γρύλλισμα της κοροιδίας?

Άλφα Ρο

αστυάνακτας είπε...

Εδώ αφήνω εσένα και σχολιάζεις...
Θα ποστάρω ότι θέλω...κουμάντο στο σπιτάκι σου...ξέρεις τι λέω ε;...αν διαφωνείς και μπορείς να πεις κάτι πες το...αλλά θα μου πεις για να πεις πρέπει να μπορείς...πέραν της σαχλαμάρας

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν ξέρω τι λες!
Γιατι προδώσατε την ανανεωτική αριστερά?

Άλφα Ρο

αστυάνακτας είπε...

για προχώρα...πες κι άλλα για να καταλαβαινόμαστε...

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (20) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (129) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)