Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Τελευταίες ειδήσεις….με λένε αστυάνακτα και είμαι καλά.

Ελεύθερος ο Ηλιόπουλος
Γιατί έχουμε και νίκες στα κινήματα, αρκεί να επιμένουμε, έστω και αν η ηγεσία του ΚΚΕ ήταν μακριά πολύ μακριά από την υπεράσπισή του. Ο Ηλιόπουλος επέμεινε, οι συμπαραστάτες του επέμειναν και ήρθε η πρώτη νίκη. Αναμένεται η δίκη…δε θα τον αφήσουμε μόνο.

Νεκρός ένας ακόμη εργάτης της ΛΑΡΚΟ
Γιατί το κεφάλαιο επιθυμεί απαξιωμένη τη ΛΑΡΚΟ, ώστε να την εξαγοράσει μισοτιμής από μία κυβέρνηση που δεν έχει ενδοιασμό να ξεπουλήσει τα πάντα. Έως και τον Αντώναρο… Η ΝΔ πέφτοντας στο γκρεμό προσπαθεί να πιαστεί από «τα αδύναμα κλαράκια» του ξεπουλήματος-ιδιωτικοποιήσεων που τα ονομάζει «μεταρρυθμίσεις». Οι εργάτες γίνανε ένα με το λιωμένο μέταλλο…με το μέταλλο εκείνο που είναι το ψωμί τους , αλλά και η ζωή τους.

Στάχτη εκατομμύρια δέντρα στην Αττική.
Γιατί στη Κυβέρνηση πάει το μαύρο και είπε να το εφαρμόσει στη χώρα αρχίζοντας με την Πελοπόννησο , συνεχίζοντας με την Αττική.
Γιατί η αντιπολίτευση που θέσπισε τους δασοκτόνους νόμους μας ζητάει τη ψήφο. Αυτή όπως είπε ο κ. Χρυσοχοίδης θα τα συντόνιζε καλύτερα….εκεί ήταν το πρόβλημα…κανένας λόγος για τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα.

Οι bloggers σήμερα στις 7.00 μας καλούν στο σύνταγμα…..

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;


Μέσα σ΄όλα ο πρόεδρος του ΣΕΒ επιθυμεί συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ…ψήνεται σιγά-σιγά το πράγμα και μία ωραία πρωία θα μας το σκάσουν το παραμύθι…

Η Siemens και ο χρηματισμός των δύο μεγάλων κομμάτων.
Γιατί ενώ ο Χριστοφοράκος μίλησε για Τσουκάτο και Βαρθολομαίο…. Πράγμα το οποίο το επιβεβαίωσε ο Τσουκάτος, ενώ το μπακαλοδεύτερο του ΠΑΣΟΚ περιέργως δεν έγραφε τίποτε, ενώ για τον δεύτερο ερευνάται από γερμανούς που δεν ξανάρχονται και από Χριστοφοράκο που ούτε αυτός για ώρες έρχεται. Οι έγκριτοι και το εννοώ, δημοσιογράφοι Μπέης- Βότσης και διάφορες ανεπιβεβαίωτες εταιρείες ανακύκλωσης δήλωσαν πως εκείνη την περίοδο ο Χαρίλαος σήκωσε το αριστερό του φρύδι με νόημα και υπόκρουση τη φυσαρμόνικα του Λεωνίδα, επομένως «τα πήρε» και ο ενιαίος Συνασπισμός. Ευτυχώς ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε τότε δήλωσε ο Γ. Μπανιάς, ενώ το blog Ένωση Οπαδών ΣΥΡΙΖΑ σε μία άνευ προηγουμένου επαναστατική γλώσσα - γλώσσα ενότητας, εξαπέλυσε νέες «προτάσεις» στο Συνασπισμό και στο Τσίπρα και ζήτησε ξανά να γίνει ενιαίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Η τελευταία πρόταση είναι τον Τσίπρα και το ΣΥΝ να τον αφήνουμε να μιλάει κάπου και που…κυρίως όταν τους το επιτρέπει ο Αλαβάνος….διαφορετικά έχει την πρόθεση να ηγεμονεύσει και να καπελλώσει…. Α! αν σύμφωνα με το σ. Γλέζο κανείς από το ΣΥΝ δε ψήφισε το Κοροβέση…τότε επιβεβαιώνεται ότι τα μέλη του ΣΥΝ είναι λίγα στη Α΄Αθηνών ….Καταλήγουμε δε στο συμπέρασμα ότι ο Αλαβάνος είχε προσωπικές ψήφους….Ο Κοροβέσης πήρε τις ψήφους μόνος του, ο Κουβέλης μόνος του, Ο μακαρίτης Παπαγιαννάκης μόνος του, το Ψαριανό τον ψήφισαν οι ΑΕΚτζήδες και τι μένει ο Λαφαζάνης και ο Δραγασάκης και να τείνουν χείρα βοηθείας στο ΣΥΝ…εγώ τι ψήφισα βρε παλληκάρια…τον Τσίπρα;…αυτόν ειδικά ούτε για πρόεδρο δεν κατάφερα να τον ψηφίσω (ο Αλαβάνος τον ψήφισε) αφού δεν ήμουν σύνεδρος.

Και μέσα σ΄ όλα εκλογές χθες …αύριο….
Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη Γενάρη Φλεβάρη Μάρτη κοκ
Δε γίνεται κάπως κάπου κάποτε θα πέσω μέσα…και μπορεί να με ανακηρύξουν οιωνοσκόπο, μπορεί και Νικολακόπουλο…

Α ξέχασα…. και συνέδριο έκτακτο προτείνει ο σ. Τσίπρας για το Συνασπισμό
η απόφαση θα ληφθεί στη σύνοδο της ΚΠΕ το Σάββατο. Οι λεγόμενοι «παλιοί» μιλούν για «συνεννόηση» μεταξύ των τάσεων των συνιστωσών και του Αλαβάνου και κατόπιν «πανηγυρικού τύπου» διαρκές συνέδριο (Στρατούλης).
Ο Αλαβάνος ανακατεύει καφέδες….και δε θα βγουν σε καλό…… οι ντελβέδες βέβαια άλλα δείχνουν που λέει και η Βασιλειάδου….
Τα συνέδρια δε βλάπτουν έστω κι αν έχουν μπορεί να αναπτυχθούν φυγόκεντρες τάσεις (Χατζησωκράτης) και ρίσκο. Οι καφέδες πάντως βλάπτουν.

Μ΄όλα αυτά ξέχασα να σας πω για μια «βαρυσήμαντη εκδήλωση» που πραγματοποίησε ο Δήμος στις Ράχες Ικαρίας (ΚΚΕ είναι αυτός;;) με στόχο την εκδίωξη των κατασκηνωτών…και τις διακοπές για τη όλη τη λαϊκή οικογένεια…..Αμ δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στη ΕΣΣΔ….έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

Το ΚΚΕ επίσης έκανε εκδήλωση πάνω από το τάφο του Ζαχαριάδη που έκανε αιχμάλωτος στο Νταχάου(λες και μόνο αυτός έκανε)……….

Και οι φίλοι μου οι bloggers;
Μ΄αυτά και μ΄αυτά…ξέχασα τους φίλους μου αγαπητούς bloggers
την Αλέκα που έχω να της γράψω καιρό και που την παρακολουθώ,
το Fractal μου που μου διαμαρτυρήθηκε και καλά έκανε…Ήθελα πολύ να βάλω δύο αράδες στις αναρτήσεις της, που δε θα πολιτικολογούν, αλλά θα παραμυθιάζουν και θα μας παραμυθιάζουν….Θα το κάνω σύντομα…έχω να τις πω παραμύθια!!...
το Φάρο που τον βλέπω να αδυνατεί ο σύντροφος του ΚΚΕ να καταλάβει τι συμβαίνει στο ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί με Παπαρηγικού τύπου Μαρξισμό να αναλύσει τη κατάσταση… Με το δίκιο του εδώ έχουμε γίνει κουβάρι εμείς που είμαστε μέσα…αυτοί θα βρουν την άκρη;;
Βέβαια αυτοί έχουν λυμένο το ζήτημα…σου λέει οπορτουνιστές είναι , είναι φυσική η κατάληξή τους γιατί ο σοσιαλισμός έτσι κι αλλιώς τελικά θα βγει νικητής, άλλο αν δεν υπάρχει «υπαρκτός» σήμερα…. που θα πάει ο Στάλιν ως φοίνικας θα αναγεννηθεί από τη στάχτη του…Καβάλα στ΄ άλογό του θα καταλάβει την Πόλη…τη Μόσχα. Δίπλα του θα στέκεται αγέρωχος ο Ζαχαριάδης που θα αναφωνεί για μία ακόμη φορά: «Προδότης ο Άρης, πράκτορας της ασφάλειας ο Πλουμπίδης δεν έχει πεθάνει , ζει είναι 110 χρονών και «τρώει τα αργύρια της προδοσίας του», φραξιονιστής ο Καραγιώργης, Βρείτε το πτώμα του ξεκινήστε ανακρίσεις και θα δείτε που στο τέλος θα ομολογήσει ή θα πεθάνει πάλι. Ο δε αστυάνακτας αντικομμουνιστής, μπορεί και πράκτορας της ασφάλειας, σίγουρα πατενταρισμένος οπορτουνιστής και επαγγελματίας σχολιαστής…. Η Παπαρήγα θα καταγράφει με κατανόηση όλα αυτά για να μπορεί να αναφωνήσει : Φταίνε αυτοί οι οπορτουνιστές του ΣΥΝ το 1991 και ο Γκορμπατσόφ και να σχεδιάσει στα πεντάχρονα: Τα γκούλακ προ των πυλών…ο αστυάνακτας θα ετοιμάσει το έργο «Αιγαίο πέλαγος: Γκούλακ»
Θα ήθελα πολύ να συνδράμω στις αναρτήσεις του Φάρου για το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ με σχόλια και πολεμική και σταλινολογία…να μου ρίξει δύο –τρία Μαϊλικά μπενελίκια για να καταλάβω ποιος είναι ο εχθρός- ….ένας είναι ο εχθρός…..κατά του ένα είναι το κόμμα. Τι ένα δηλαδή σ. Φάρε….είμαστε δυο είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς…μία είναι η αριστερά αλλά που η ενότητά της ;; σαν το μαγικό δαχτυλίδι: «Ψάξε-ψάξε δε θα το βρεις»
Σύντομα θα σου γράψω και σένα…..γιατί ιδεοληψίες δεν έχω να αποφεύγω το διάλογο….
….το εξαίρετο μπρεζνιεφικό απολίθωμα…..τα τραγούδια του saltatempo…..τις ακυβέρνητες πολιτείες….τον il trovatore …..
Τους ζητάω συγνώμη….
Ελπίζω η συγκυρία (εκλογές, συνδιασκέψεις ,συνέδρια, οικογένεια κλπ) να μου δώσουν χρόνο.
Πάντως μπορώ να πω ότι:

με λένε αστυάνακτα και είμαι καλά!

11 σχόλια:

Γεφυριστές είπε...

Μας φτάνει που είσαι καλά και εξακολουθείς να λέγεσαι Αστυάνακτας. Σε χαιρετώ

αστυάνακτας είπε...

Σε χαιρετώ Αλέκα μου...να σαι καλά.....

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο 29 Αυγ.2009, μετά την λήξη της ΚΠΕ του ΣΥΝ...
Εγώ πάλι σ. Αστυάνακτα δεν είμαι καθόλου καλά!

ακυβέρνητες πολιτείες. είπε...

Χα χα χα ! Πολύ καλό το κείμενο.
Ανθρωπο με χιούμορ μην τον φοβάσαι λένε στο χωριό μου. Αλοίμονο στα βλοσυρά πρόσωπα και τα παγωμένα χαμόλελα των μεγαλοστελεχών.

saltatempo είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα
μακάρι η ομορφιά των τραγουδιών
να μπορούσε να αλλάξει
την ζοφερή εικόνα της χώρας, μακάρι….
και της αριστεράς βεβαίως βεβαίως
ο τίτλος ιδανικός και ανάξιος εραστής
πάει γάντι.
Δεν βλέπω φως και το χειρότερο είναι
Τα μηνύματα από των κόσμο, πίκρααααα!!!!!!

Δημήτρης

αστυάνακτας είπε...

@Ανώνυμος
Μάλλον κι εγώ δεν είμαι καλά...άσε τι γράφω...

αστυάνακτας είπε...

@ακυβέρνητες πολιτείες, saltatempo, Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...Έργα και όχι ευχολόγια χρειάζεται η Αριστερά....Θα πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους τα μέλη αργά ή γρήγορα....Πηγαίναμε να προλάβουμε να το κάνουμε γρήγορα ,αλλά δε βγήκε...έστω αργά, ελπίζω όχι πολύ αργά...θα προκάνουμε....

Ανώνυμος είπε...

θα προκανουμε να κανουμε αυτοδυναμο το ΠΑΣΟΚ και εμας εξωκοινοβουλευτικους...

αστυάνακτας είπε...

@Ανώνυμος
Δε θέλω ηττοπάθεια....θα τα καταφέρουμε....

Ανώνυμος είπε...

μωρε θα προκανουμε σου λεω...

αστυάνακτας είπε...

έτσι μπράβο....

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (3) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (45) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (3) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (9) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (19) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (15) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ραγκούσης (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (13) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (20) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωπαϊκή Ένωση (22) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θ.Πετράκος (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (4) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κελί (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (64) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κονδυλοφόροι (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπατζελή (1) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπίστης (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (3) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (3) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (2) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (48) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Πελοπόννησος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (32) Πολιτισμός (15) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (3) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (8) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (4) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (130) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) τηλεόραση (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (40) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (11) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (5) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (3) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)

E..εφημερίδεεες!