Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Δεν παραιτούμαι!

Από το 1979 στην Αριστερά έζησα τη διαμάχη ΚΚΕ και ΚΚΕ εσ. Ανθρωποφαγία
κρίση της ΚΝΕ με τον αείμνηστο Γράψα… ανθρωποφαγία,
ενιαίος συνασπισμός με Χαρίλαο και Κύρκο ανάταση….
διάλυση Συνασπισμού και διάσπαση του ΚΚΕ… ανθρωποφαγία….
Έξω από την βουλή… ανάταση… ναι ανάταση και εκ νεκρών ανάσταση….
ΣΥΡΙΖΑ ανάταση, αριστερή στροφή ανάταση,
ΣΥΡΙΖΑ ανάταση…. και τώρα ανθρωποφαγία;
Δε το δέχομαι… ποτέ δε δέχτηκα…. αρνούμαι να πάρω θέση υπέρ κάποιου… Παίρνω θέση υπέρ της πολιτικής...
Δεν παραιτούμαι!
Γυρίζω στο κόσμο και τον κοιτάω στα μάτια… πιάνομαι από τα μάτια του πρόσφυγα… από τον άνεργο…. μου δίνουν θάρρος….. πιάνομαι από την αμηχανία του συντρόφου που κόπιασε να πείσει τους ψηφοφόρους…. Δεν περισσεύει κανείς… αλήθεια
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε… πολύ δουλειά και ας το καταλάβουν όλοι….
Δεν παραιτούμαι!
Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έφτιαξε ούτε ο Τσίπρας ,ούτε ο Αλαβάνος…. τον φτιάξαμε εμείς με τις αποφάσεις μας…
Ραντεβού στους αγώνες και τα κινήματα...για τα άλλα ραντεβού στα όργανα!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουράγιο! δείξτε και εσωτερικά τη δύναμη των πολλών!

Ανώνυμος είπε...

Ναι γαμωτο!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Αστυανακτα
Συμφωνω
Με ψυχη και με μυαλο
http://sikam.wordpress.com

κόκκινο μπαλόνι είπε...

αστυάνακτα, θα σε αναδημοσιεύσω!
καλά;

Ανώνυμος είπε...

Πές τα χρυσόστομε! Δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν!

Ανώνυμος είπε...

To να φύγει ο Αλεκος θα σημαινει αν οχι διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ τουλαχιστον δεξιά στροφή του. Δεν είναι τυχαίο οτι τις μερες μετά τις εκλογές οι μόνοι που μιλούν πολιτικά (προς δεξιά) είναι ένα κομμάτι του ΣΥΝ και το υπολοιπο κομμάτι προσπαθεί απλά να κρατήσει ισσοροπιες.

Ας φανταστούμε να διεκδικήσει την προεδρεία της Κ.Ο. ο αξιοτιμος σ. Φώτης Κουβέλης που τη Δευτέρα μετά τις εκλογές πήρε σβάρνα τα κανάλια ζητώντας να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να διαλυθούμε εμείς που τον στείλαμε εκεί δηλαδή.

Δεν είναι της αποψης να επικρατήσει ψυχραιμία αν πρώτα δεν επικρατήσει λογική.

Αν κάποιος εκλεγμένος με το ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαλυθεί το σχημα, το λογικό είναι το σχήμα να ζητήσει την παραίτηση του ίδιου απο αυτό το αξίωμα.

Η συνεισφορά που έχει ο κάθε βουλευτής έρχεται σε δεύτερη μοιρα τη στιγμή που αμφισβητεί ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ αρχές του φορέα με βάση τον οποίο εκλέχθηκε.

Προς το παρον ας κάνουμε το ελάχιστο για να μην παραιτηθεί ο σύντροφος Αλέκος. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ παντου.

Να πρήξουμε τους κομματικούς για έκτακτες συνελεύσεις!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι οι ανανεωτικοί.
Δεν πολέμησαν στις εκλογές και γι αυτό ήταν οι πρώτοι που επιτέθηκαν μόλις αυτές τελείωσαν.
Να διαγραφούν οι ανανεωτικοί να ξεμπερδεύουμε με αυτούς τους προδότες.
Μέχρι και ξεχωριστή εκδήλωση προετοίμαζαν για να διαλύσουν το ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο τους χαϊδεύουν τόσο χειρότεροι θα γίνονται. Ας πάνε με τους Οικολόγους για να συγκυβερνήσουν με το ΠΑΣΟΚ, δεν φταίμε εμείς αν αυτοί δεν πρόλαβαν να πλασαριστούν σαν την Δαμανάκη.
Έχουν ξαναδεί στην ζωή τους 4, 7 % και φωνάζουν;. Όλο στο όριο του 3% και κάτω ήταν και τώρα το παίζουν σοφοί και έμπειροι.
Μαλάκες καριερίστες είναι και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μαζί τους μια ώρα αρχίτερα.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ είπε...

Ο Συνασπισμός, το τελευταίο χρόνο, ζει και αναπνέει στα καπρίτσια του Αλαβάνου. Όλοι ζούμε το γνωστό χάος που επικρατεί στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. Άλλα αποφασίζει το συνέδριο του κόμματος, άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα η κοινοβουλευτική ομάδα.
Ο Αλαβάνος έχει χαθεί! Δεν παρουσιάζεται στα όργανα του κόμματος μας, τα αγνοεί επιδεικτικά, κάνει δηλώσεις που αντί να ξεκαθαρίζουν το τοπίο το κάνουν πιο θολό («Δεν έχω αποφασίσει αν έχω μετανιώσει…»). Ούτε η Πυθία δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις. Δεν έφταναν όλα αυτά αλλά εχθές στην γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπως και σήμερα στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ εκβιάζει καταθέτοντας την παραίτηση του χωρίς να ενημερώσει κανέναν από το κόμμα, γράφοντας τους όλους στα παλιά του τα παπούτσια...Το ίδιο έκανε και τότε με την εκλογή του Τσίπρα. Κύριε ΑΛΑΒΑΝΕ, δεν ξέρω πως βλέπεις την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αλλά ελπίζω όχι σαν περιουσιακό σου στοιχείο. Δεν μπορείς να σπέρνεις θολούρα και απογοήτευση στο κόσμο της.
Το καλύτερο που έχεις να κανείς, αν δεν μπορείς να κρατήσεις τα χαλινάρια του κάρου «γιατί άλλοι το τραβάνε» που λέγετε ΣΥΡΙΖΑ, είναι να πας σπίτι σου. Και άσε μας να κλάψουμε εμείς τον πεθαμένο

αστυάνακτας είπε...

@καπιταλιστικό κουμούνι
Ναι η καρδιά των πολλών

αστυάνακτας είπε...

@κοκκινο μπαλόνι
Μπορείς ότι θέλεις να αναδημοσιεύσεις...να σαι καλά

αστυάνακτας είπε...

@Ανώνυμος, plagal
Με ψυχή και μυαλό και επιμονή....ο ΣΥΡΙΖΑ φωνή της βάσης.

αστυάνακτας είπε...

@ανώνυμος (δεύτερος)
Δε μπορώ να χαρίσω σε κανέναν τίποτε....

αστυάνακτας είπε...

Δε φοβάμαι τη δεξιά στροφή του ΣΥΡΙΖΑ...εμάς φοβάμαι

αστυάνακτας είπε...

@Ψηφοφόροςτου ΣΥΝ
αντιλαμβάνονμαι την πίκρα σου, αλλά χρειάζεται περίσκεψη και νηφαλιότητα.

αστυάνακτας είπε...

@ ανώνυμε...
για τους ανανεωτικούς.
κάποιοι πρέπει να αντιλαμβάνονται πότε θα πρέπι να μιλάνε...αυτό είναι ο πολιτισμός της πολιτικής...η δημοκρατία...αλλοιώς...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μαλάκες! Μπράβο μαλάκες, νίκησε ο Τσίπρας. Αδιαμφισβήτητος νικητής πλέον.
Χωρίς αντίπαλο!
Μπράβο στους σκληρούς! Επέβαλαν τον Χουντή αντί του Παπαδημούλη, που ήθελο ο λαός.
Μπράβο στο νέο σχηματισμό του ΣΥΝ ή του ΣΥΡΙΖΑ ή όπως σκατά αποφάσισαν στην Κουμουνδούρου ή στη Βαλτετσίου ότι θα λέγεται.
Τα ίδια σκατά θα είναι μέσα στις κρυφές συσκέψεις, από τις οποίες δεν ανακοινώνεται τίποτα στον λαό, παρά μόνο μισόλογα, με ωραίες φωτογραφίες του Τσίπρα με το μαλλί του, τις εξυπνάδες του, την αμάθειά του σε ευρωπαϊκά θέματα.
Ο λαός προσέχει τη μοτοσικλέτα του Τσίπρα, προσέχει την αφρικανή φίλη του Τσίπρα. Αυτά συμβούλευσαν τα κρυφο-στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρουν τη νίκη.
Δεν πειράζει που ο Τσίπρας ξέρει μόνο καταλήψεις σχολείων και δεν ξέρει την τύφλα του για Ευρώπη, ευρωπαϊκό δίκαιο, ευρωπαϊκά κοινωνικά δικαιώματα (βγήκαν από τους αγώνες των ευρωπαϊκών λαών στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και όχι από τις καταλήψεις σχολείων, όπου ξόδευε το άφθονο μαθητικό χαρτζιλίκι του τότε ο Τσίπρας).
Αυτός ο ομορφούλης νέος που έγινε πρόεδρος κόμματος της Αριστεράς (ενός κόμματος που έχει απαλλαγεί από τον Κωνσταντόπουλο και τον Αλαβάνο), δεν μιλάει για θέματα εκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ή για να μετάσχει σε ντιμπέιτ, επειδή δεν έχει ιδέα για τίποτα και αποφεύγει συζητήσεις που θα δείξουν τη γύμνια του.
Ξύπνα λαέ! Φρόντισε σε αυτά τα αηδιαστικά κομματικά στελέχη, το επόμενο εκλογικό ποσοστό να μην υπερβαίνει το 2,5% και άσε τους τότε να καταλάβουν το νόημα των ευρωεκλογών που μέχρι σήμερα δεν το έχουν καταλάβει (το αποκαλούν “δυσάρεστη έκπληξη”). Να μη χαραμίζουμε ψήφους σε μαλάκες.

αστυάνακτας είπε...

ανώνυμε
Το επίπεδό σου είναι ιδιαίτερα χαμηλό για να σε κατατάξω σε κάποια τάση του ΣΥΝ ή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.ΞΚανένα μέλος του ΣΥΝ ή του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετωπίζει τη κρίση αυτή με τέτοιο τρόπο....
Μάθε πρώτα να μιλάς πολιτικά,βάλε και το ονοματάκι σου να ξέρουμε με ποιον μιλάμε και τα ξαναλέμε.....έως τότε.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο διάλογος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.

1) Δεν μιλάς ευπρεπώς. Άρα δεν ανήκεις σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (π.χ. Ρόζα, Ανένταχτοι, Τροτσκιστές, ΔΗΚΚΙ, Ερυθρές Ταξιαρχίες κλπ).

2) Δεν αγαπάς τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Άρα είσαι Πασόκος, φασίστας, νεοδημοκράτης, κουκουές,

3)Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν απλά "μια δυσάρεστη έκπληξη". Τίποτα παραπάνω. Δεν βγαίνει νόημα.

4)Καμία επιλογή μας ως προς τον Τσίπρα και τον Χουντή δεν τίθεται σε αμφιβολία με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

5) Ναι ζητάμε και τα ρέστα. Ο Τσίπρας "δεν θα κάνει πιά τον κούκκο". Αμαν, θα μιλήσει! Σκέψου, να μη μετάσχει στις εκλογές!

6) Φταίει ο Αλαβάνος.Γιατί στενοχωρήθηκε και προβληματίστηκε από το αποτέλεσμα.

7) Φταίει ο Παπαδημούλης. Γιατί επιλέχτηκαν σοβατζήδες στη θέση του.

8) Το πρόβλημα δεν ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά η διαχείρισή του. Δηλαδή έπρεπε να λιβανίζουμε όλοι τον Τσίπρα, τη μοτοσικλέτα του και την αφρικανή φίλη του, αντί να προβληματιζόμαστε.

9) Εφόσον δεν δεχόμαστε τα παραπάνω, δεν ανήκουμε στο ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν δικαιούμαστε να σχολιάζουμε στο μπλογκ αυτό (πρβλ. Ζντάνωφ "όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας).

10) Τι παραπάνω από τέτοιους συλλογισμούς θα έχουν ακουστεί μέσα στις κλειστές αίθουσες των έξαλλων στελεχών από κάθε τάση και κάθε συνιστώσα, που δεν κοινοποιείται ποτέ ακριβως στο λαό, παρά με φτιαγμένες συνεντεύξεις τύπου, όπου έχουν απαγορευτεί οι ελεύθερες ερωτήσεις.

11) Πολιτική του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ "Εξοργίστε τη βάση, με την αλαζονεία σας, και έτσι θα κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές!

Ετικέτες

απεργία  ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) "αριστερό ρεύμα" (1) "Ελευθεροτυπία" (3) 1 χρόνος (1) 105 (1) 18ο Συνέδριο (9) 19ο Συνέδριο ΚΚΕ (1) 1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ (3) 2010 (1) 21η Απριλίου (1) 28 Οκτωβρίου 1940 (2) 2ος χρόνος (1) 5 (1) 5 χρόνια (1) 6ο Συνέδριο ΣΥΝ (2) 8 Μάρτη (1) 902 (1) Α (1) Α. Αλαβάνος (6) Α. Βάιντα (2) Α. Κρίλοβ (1) Α.Αλαβάνος (9) Α.Σαμαράς (2) Α.Χατζησοφιά (1) Αγρότες (2) αγωνίστριες (1) Άδωνις (1) ακροδεξιά (2) Ακρόπολη (1) Αλ Σαλέχ (1) Αλ. Δημητρίου (1) αλαζονεία (2) Αλέκος Λύτρας (2) Αν.Γ... (4) Αν.Γερμανία (1) αναδημοσίευση (46) ανανεωτική Πτέρυγα (2) Ανατολική Αττική (1) Ανδρομάχη (2) ανθρώπινα δικαιώματα (2) ανθρωπιστικές επιστήμες (1) άνθρωπος (2) Άννα Αχμάτοβα (2) Αντ. Κυρίνας (1) ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1) ΑΝΤΙ (1) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ (1) Αντρέας Λεντάκης (1) Ανύπαρκτος σοσιαλισμός (8) Ανωνυμία (1) απεργία (4) απεργία ΠΑΣΟΚ Οικονομικά (1) απόστολος (1) Απόψεις (22) Άρης Αλεξάνδρου (3) Άρης Βελουχιώτης (4) Αριστερά (10) Αριστερή ενότητα (2) Αρχαιολογία (7) ΑΣΚΙ (1) Αστακός Αιτωλ. (1) Αστυάνακτας (20) αστυνομία (7) Αυγή (15) αυταρχισμός (2) Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (14) Β.Κορέα (1) Βαν Γκογκ (1) Βασανιστές (1) Βιβλία (2) Βιβλίο Κουφοντίνα (1) Βίντεο (16) ΒΟΗΘΕΙΑ (1) Βουλή (1) Γ. Αναδρανανιστάκης (1) Γ. Καϊλατζής (1) Γ. Παπανδρέου (2) Γ. Σεφέρης (1) Γ.Βιζυηνός (1) Γ.Κοντός (2) Γ.Μπλάνας (1) Γ.Παπουτσής (1) Γ.Ρίτσος (4) Γ.Χουρμουζιάδης (1) Γ.Ψυχοπαίδης (1) ΓΑΖΑ (1) Γελοιογραφίες (24) Γερμανία (1) Γερουλάνος (1) Γεωργία (1) Γκ. Απολλιναίρ (1) Γνώμες (2) Γυναίκα (1) Δ. Γόντικας (1) Δ.Βίτσας (4) Δ.Στρατούλης (1) Δ.Χαρμς (1) ΔΕΑ (1) ΔΕΘ (4) Δεκεμβριανά (1) Δεκεμβριανά 08 (3) Δελαστίκ (1) Δελτίο τύπου (13) Δελτίο τύπου ΣΥΝ (27) Δερβενιώτης Σπ. (1) Δερμεντζόγλου (1) ΔΗΑΡΙ (1) Δηημοκρατικός συγκεντρωτισμός (1) Δημ.Παπαχρίστου (1) Δημ.Χριστόπουλος (1) ΔΗΜΑΡ (3) Δημοκρατία (1) δημοσιογράφοι (3) Δημόσιοι Υπάλληλοι (5) Δημοτικές εκλογές (1) Διαδίκτυο (2) Διαδύκτιο (1) Διακοπές (1) Διάλογος (4) Διάλογος για το Ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (2) διαπραγματευση (1) Διαρκές Συνέδριο ΣΥΝ (6) Διάσπαση ΚΚΕ (3) διαφωνούντες (1) Διεθνή (12) Δίκτυο (1) Διόδια (4) ΔΝΤ (4) Δογματισμός (1) Δούρου (1) Δραγασάκης (1) Δρόμος της Αριστεράς (1) ΔΣΕ (5) Δυτ.Αττική (1) Δυτ.Μακεδονία (1) Ε.βενιζέλος (2) Εθνικές εκλογές 09 (20) Έθνος (1) εικαστικά (10) Εικόνες (1) εκδ.Αγρα (1) εκδηλώσεις (2) Έκκλησία (1) Εκλογές 2012 (2) Εκλογές 2015 (2) εκπαίδευση (5) εκπαιδευτικοί (1) Έκτακτο Συνέδριο (6) Ελ. Βενιζέλος (1) Ελ.Σωτηρίου (1) Ελαιώνας (1) Έλλη Παππά (1) ΕΜΣΤ (1) Εμφύλιος (2) ενικός (1) Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (1) Εξάρχεια (8) Επέτειος Πολυτεχνείου (1) Εργαζόμενοι (22) ΕΡΤ (2) ΕΣΗΕΑ (1) ΕΣΣΔ (1) εσωκομματικά (28) έτος Ρίτσου (3) Ευρωεκλογές 09 (17) Ευρωεκλογές 2009 (6) Ευρωεκλογές 2019 (1) Ευρωπαϊκή Ένωση (21) Ζάκυνθος (1) Ζαχαριαδισμός (5) Η Αποσιώπιση της αλήθειας (5) Η διάσκεψη της Γιάλτας (1) η ζωή στους Βράχους (1) Η νέα κυβέρνηση (6) Θ.Καρτερός (1) Θέατρο (1) Θεσσαλονίκη (4) Θεωρία (1) θεωρία των δύο άκρων (3) Θρησκεία (1) ιδεοληψία (1) Ιδεολογικά (9) Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (1) Ισραήλ (7) Ιστορία (4) Ιστορία της Αριστεράς (22) Κ. Αρβανίτης (1) Κ. Καρυωτάκης (2) Κ. Κούνεβα (4) Κ. Παπαγεωργίου (1) Κ. Σχοινά (2) Κ.Βαξεβάνης (1) Κ.Καραγιώργης (1) Κ.Καρυωτάκης (1) Κ.Παλαμάς (1) Κανέλλη (3) Καρατζαφέρης (1) Κασιδιάρης (1) καταλήψεις (1) Κατερίνα Γκουλιώνη (2) Κατσαρός Μιχάλης (1) ΚΑΤΥΝ (2) ΚΕΑ (1) Κέρκυρα (1) Κίνα (1) Κινήματα (14) Κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (65) Κοινωνία της πληροφορίας (1) ΚΟΜΕΠ (1) κουκουλοφόροι (1) Κούλογλου Στ. (3) κουλτουροφιλισταίοι (2) Κουράκης (1) Κουτί της Πανδώρας (1) Κουτσούμπας (1) Κυβέρνηση (3) Κυβέρνηση Ατιστεράς (1) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2) Κύπρος (2) Κωτούλας (1) ΛΑΟΣ (5) Λάρισα (1) Λόπεζ (1) Λουδοβίκος των Ανωγείων (1) Μ. Γλέζος (4) Μ. Μπρεχτ (1) Μ. Χατζηδάκης (1) Μ.Θεοδωράκης (1) Μ.Κανελλοπούλου (1) Μάρξ (1) Μάχη Φλώρινας (1) Μετανάστες (11) Μετεκλογικά (3) Μήνες (3) Μιχ. Γκανάς (1) ΜΜΕ (7) Μνημόνιο (2) Μομφή (1) Μοράλες (1) Μούνκ (1) Μουσεία (1) Μουσική (2) Μπέικον Φρ. (1) Μπελογιάννης (2) Μυρτιώτισσα (1) Ν. Βούτσης (1) Ν. Ζαχαριάδης (1) Ν. Κακλαμάνης (1) Ν. Μπάϊκας (1) Ν. Μπουχάριν (1) Ν. Πλουμπίδης (2) Ν. Σαραντάκος (1) Ν. Τεμπονέρας (2) Ν. Χουντής (2) Ν.Μαραντζίδης (1) ν.Οσεττία (1) Ν.Στουπής (1) Ναζισμός (1) Ναύπλιο (2) ΝΔ (4) ΝΕ Ζακύνθου (1) Νέα Δημοκρατία (26) νέο νομοσχέδιο (1) Νεολαία (2) Νεολαία ΣΥΝ (1) Νεοφιλελευθερισμός (1) Νίκος Γραικός (1) Νιτσιάκος (1) Νομοθεσία (1) ο κ. Κόυνερ (3) Ο Φλωρίνης Πιπεργιάς (1) Ο.Λάσκος (1) Οδ. Ελύτης (3) Οικολογικά (15) Οικολόγοι (2) Οικονομικά (9) Οικονομική κρίση (2) Οκτώβριος (1) ΟΛΜΕ (2) Ολυμπιακοί Αγώνες (1) Ολυμπιακός (1) Ομάδα Ρόζα (1) Ομιλίες (2) Ονόρε Ντωμιέ (1) οργανωτικά (1) ΟΣΕ (1) Π. Τζαβέλλας (1) Π.Κόκκαλης (1) Πάγκαλος (1) Παιδεία (5) Παλαιστίνη (8) Πανελλαδικό σώμα ΣΥΡΙΖΑ Ιούλιος 2009 (1) Παπαγιαννάκης Μιχάλης (1) Παπαρήγα (1) Παπουτσάκης Χρ. (1) ΠΑΣΟΚ (46) Πεκίνο (1) πέλαγος (1) Περιοδικά (1) περιοδικό Θέσεις (1) Περιφερειακές συσκέψεις (1) Πλάκα (1) Ποίηση (25) πόλεις (8) Πολιτικά-Επίκαιρα (91) Πολιτισμικές σελίδες (31) Πολιτισμός (13) Πόρος (1) Πρέβεζα (1) Προβοκάτσιες (1) Πρόγραμμα (3) Προγραμματικές δηλώσεις (2) προπαγάνδα (4) Προσεχώς (1) προσυνεδριακός διάλογος (2) Προτάσεις (4) Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των Κρατουμένων (1) Πρωτομαγιά (1) Πυρκαγιές 09 (3) Ρατσισμός (7) Ριζοσπάστης (8) Ρωμιοσύνη (1) Ρωσία (2) Σαλάτα εποχής (1) Σαμαράς (1) Σάτυρα (10) Σοβιετικές αφίσσες (4) Σόιμπλε (1) Σπ.Δερμεντζόγλου (1) Στάθης (14) Σταλινισμός (32) Στερεά Ελλάδα (1) Στρατούλης (1) Σύλλογος διορισμένων με ΑΣΕΠ (1) Συμβασιούχοι (7) συμπεράσματα (1) Συμφωνία των Πρεσπών (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (74) συνέντευξη (5) Συνεργσίες (1) Σύνοδος ΚΠΕ ΣΥΝ (2) Σύντροφοι και συνεργάτες (1) ΣΥΡΙΖΑ (129) Σύριζα Βύρωνα (3) ΣΥΡΙΖΑ.Προτάσεις (10) ΣΥΡΙΖΑ/ Ε.Κ.Μ (12) Σχέδιο B (1) Σώτη Τριανταφύλλου (2) Τ. Λειβαδίτης (1) Το Βήμα (1) Τοπ. Αυτοδιοίκηση (4) Τραμπουκισμοί (13) Τράπεζες (1) Τρίπολη (1) Τρόικα (1) τρομοκρατία (1) Τρότσκι (1) Τσάβες (1) Τσακαλώτος Ε. (2) Τσίπρας (37) Υγεία (1) Υπ.Πολιτισμού (10) Υπ.Τουριστικής Ανάπτυξης (1) Φαράκος Γρ. (1) Φασισμός (4) Φασίστες (7) Φεμινιστικά (3) Φίλοι (1) Φοιτητικές εκλογές 2009 (1) Φονταμενταλισμός (1) Φόρουμ Πρέβεζας (3) Φυλακές (2) Χ.Μιρό (1) Χίος (1) Χριστούγεννα 2009 (1) χρόνια πολλά (4) Χρυσή Αυγή (4) Χρυσοχοίδης (2) Bloggers (7) blogme.gr (1) Burnikov (1) Charlie Hebdo (1) David Brody (1) Free Gaza (1) K.Petrov-Votkin (1) Left.gr (3) Max Ernst (1) Modrian (1) N.Μπελογιάννης (1) Pascal Schmid (1) Plan B (1) Protagon gr (2) Reednotebook (1) troll (1) Tvxs (3) www.keli.gr (1)